The Sargassum fish

EN TILL COOL FISK. Jag vill med vara genomskinlig så man kan se vad jag ätit, när det är i magen!! How awesome would that be?!?!?!?! Jag skriver detta 22 Nov, 18.44, men lägger det på tidsinställt inlägg då jag inte vill lägga uppmärksamheten på något annat än att vi skulle (ska) till Las Vegas och Grand Canyon! :)



Stenfisk

Har skypat med goingen Lina denna morgon, det var riktigt roligt att höra av henne. Sedan blev det en sväng med familjen min. :) 


Sandra påstår att jag borde läsa natur för att jag prenumenerar på National Geographic's kanal på youtube och tittar på fisk filmer hela tiden. Jag försvarar mig med att det är coolt att fisken ser ut som en sten.

Cannon-Ball's Jack

Klockan är nu 05.11. Jag har pluggat litegrann i alla fall. Jag har försökt lägga in lite musik i ipoden, men har bara lyckats med några. Måste pilla lite i den externa hårddisken nästa gång det är dags. Har gjort några spel listor i itunes nu i alla fall, störigt att all musik försvinner när man sätter i ipoden i en annan dator än den man använt innan. Någon som har något bra namnförslag för en låtlista med lugn musik? 

På tal om musik måste jag kommentera musiken i Breaking Dawn. Tyckte det var intressant att dom hade vissa låtar som även var med i första filmen, Twilight. Tyckte att det var mysigt att dom satte in Flightless Bird med Iron & Wine i bröllops scenen. Den passade in och jag i alla fall kände mig lite som hemma när dom använde den låten. 

Men nu bör jag väl lägga mig. Jag borde gå till skolan och skriva ut lite grejer imorgon. Borde även ta tag i ugnen, jag tror den behöver göras rent, kan inte sätta igång den utan att den luktar bränt direkt. Så störande för våra brandlarm sätter igång när det inte ens har börjat lukta bränt så dom går på högvarv ibland.. Hoppas ni får en trevlig dag där hemma. :)

Breaking Dawn Pt 1

Som Sandra skrev på sin blogg så har både jag och hon valt att inte se filmen direkt och slåss med alla andra. Men ändå så gick vi och såg den på premiärdagen. Vi gick endast dit för att se om det fanns plats, inte för att trängas och så. Det fanns plats, inte ens halva salongen var fylld. Var det konstigt? NEJ, salongen var ju fan det största jag har sett. Över 2000 platser hade den, det var något enormt! Så vad tyckte jag om filmen då? Det klart den var skitbra! :) Tyckte det var roligt att den var ironisk ibland. Var väldigt överraskad av Bella's förvandling under gradiviteten dock. Vill se nästa del nu. NU! 


Nu är det mitt i natten igen..

Klockan slår snart tre denna natt, men jag har faktiskt varit duktig och pluggat de senast timmarna. I bakgrunden har jag sett på de nyaste avsnitten av the big bang theory, whitney och bones. Jag må då säga att Bones har länge varit en favorit för mig, och de har inte svikit mig än så länge. Att Brennan och Sealy är tillsammans och ska ha barn är ännu bättre, tog bara sex säsonger. Hade sett fram emot att se Vampire Diaries, med nästa avsnitt kommer tydligen inte förrän i Januari, det sög ju. 


Jag längtar lite efter riktig kyla och snö, kommer kännas riktigt skönt.
(jag står på havet för er som inte ser)

JUST DET JA, Sandra och jag gick till applestore idag. Även hon har inhandlat en MacBook Pro. Till mig sa hon tidigare att om tillräckligt många sa att MacBook Pro var bra skulle hon köpa en, hela hennes familj(de som hann svara innan hon köpte den) och vänner från hudik sa nej men hon köpte en ändå. Hoppas hon är nöjd i alla fall. :)

Annababy


Typ världens mest charmigaste bilden på mig och Anna. Detta var en dag jag skulle möta Anna i stan, när hon ringde så låg jag och sov, så det var bara att rusa ur sängen direkt till bussen. Men det var en awesome dag ändå. :D Jag skulle väl tippa på att det är circus tre år sedan?

Död åt Tengil

Har precis skrivit ett meddelande på Facebook till Sarah, det blev 3 sidor i word innan jag skickade iväg det. Och det är inte ovanligt för att vara mig och Sarah sen jag åkte hit. Jag ser fram emot Sarah's meddelanden så det finns inte. För en stund så känns det som att jag är hemma. 

Om det är någon (som jag känner) som vill att jag ska köpa med mig något hem så är det bara att säga till. Typ amerikanskt godis eller något. :) 

Nu ska jag plugga lite Engelska, ska ta och fixa så mycket som möjligt och även försöka att läsa lite på filmen. Måste verkligen ta tag i det nu. Sen ska jag roa mig lite med att spela Age of Empires, men det funkar bara på min gamla dator!!!!  DÖD ÅT TENGIL!!

Världens kortaste inlägg, men jaja, vem bryr sig? ;)

White Collar

Har börjat titta på White Collar, grym serie tycker jag. Väntar ivrigt tills Hilarie Burton ska börja vara med, det är ju därför jag började titta. Har tittat på sju avsnitt på rad, så ska gå och lägga mig nu (05.05)

Matt Bomer, spelar en utav huvudrollerna i serien, det är ju inte fel att titta på honom. Nom nom nom

Biblioteket

Just nu sitter jag såhär en vanlig tisdagskväll (tio över åtta) och pluggar på bibblan. Innan har jag varit på bibblan två gånger, men nu när jag har skaffat en lite mer portabel dator än tidigare är det lättare. Man behöver inte stå i kö för att sitta vid datorn. Awesome. Jag har pluggat lite till engelskan, gjort det sista jag behöver göra för Lit Journal och läst ut boken + skrivit chapter cards. Nu ska jag väl nöta in lite mer Italienska hade jag tänkt, och försöka börja på film uppsatsen. Den kommer bli riktigt jobbig att göra, men det är bara och bita ihop och görat. Vet inte vart jag ska börja bara. 



Eftersom man bor på ett ställe där det är varmt så envisar dom med att ha air condition överallt, även när det inte är varmt. Idag var det väl kanske ca 20 grader ute på dagen, då behöver man väl inte ha på air condition på kvällen när det inte alls är varmt. Jag håller på att fyra ihjäl här på bibblan, så sitter med en härlig halsduk. Skulle sitta fint med vantar också, för jag fryser jävligt mycket om fingrarna just nu. Hahah 

Ska bli skönt att komma hem och åka till frissan det första jag gör, få bort alla slitna toppar och jämna ut färgen. Ska försöka färga min riktiga hårfärg så jag inte får utväxt längre.

Frankie, my love.

Igår köpte jag som sagt en ny dator. Jag är mycket nöjd än så länge, det gäller bara att lära sig allt. Tyvärr så dog Sandras dator helt idag, så det borde vart hon som köpt en dator. Tills vidare kommer hon att använda min gamla dator, som är lite cp, som vi alla vet. Och hon låter mig veta det varje sekund. Men vem kan klandra henne? Hennes dator har dött. Man behöver en dator i livet som student. Hoppas att hon står ut med den gamle tills hon hittat sig en ny. ;) 


För att lägga in en liten roligare bakgrund än rymden som redan fanns så valde jag att leta upp bilder på Frankie. (icke denna bild dock) Sandra skrattade åt mig, och sa saker som inte borde nämnas. Men just nu så youtubar hon Chris Hemsworth. Förra veckan var det någon annan, och veckan innan det var det Gavin DeGraw, veckan innan det var det Olly Murs osv. Hon youtubar alltid någon, och sen säger saker som inte borde nämnas för att jag googlade en kille i två minuter. TSSSSSSSSS

NY DATOR

Idag har jag vart och köpt mig en ny dator. MacBook Pro blev det. Det tog mig ett tag innan jag vågade in mig i affären som fegisen som jag är. Haha. Men nu har jag en ny dator i alla fall och hoppas att det blir pengar över till en iphone i slutet på terminen. Antagligen blir det inte det, men då är det början av nästa termin som gäller. En iphone inom snar framtid blir det i alla fall. :)

Ska börja kolla efter julklappar hade jag tänkt, har bara kirrat en julklapp än så länge. Det är mest för skojs skull. Men det är svårt att bestämma sig vad man ska köpa. Haha. Om någon har något tips på vad man kan köpa så mottages det med en öppen famn :)

Men nu ska jag gå och lägga mig, trötttter!!

Friday, I'm in love

Idag så gick jag och Sandra och åt frukost på Ihop, det var gott. Sen var det menat att jag skulle köpa en ny dator. Men det var så jävla mycket folk där inne att jag inte pallade. Ska även titta dit imorn, men annars blir det kanske måndag förmiddag. Inom en snar framtid blir det en liten dator i alla fall. :) Istället kom jag på att jag hade en fem dollar rabatt på H&M, så gick och handlade två trikå tjolar att ha till vardags. Köpte mig även ett par jeans för första gången på hundra år eller så. De senaste åren har det varit jeansleggins jag har kört på. Men nu är det ett par riktiga jeans. Så nu blir det inget mer godis, för då kan jag inte använda mina nya byxor. Dom passar nämligen precis. Storlken större var alldeles för stora så fick ta dom som satt tight, men jag har hört att jeans töjer sig. Och kan väl hålla igen lite kanske.. 

Har tittat på bio, Puss in boots blev det. Den var lite smårolig, Sandra däremot sov. hihih. Sen kom Felicia hit och chillade lite, och Sandra gjorde godmat. Gott, gott.

Du får passa dig som satan

Jag satte mig inte och tittade på Grimm, det får jag ta och titta på imorgon istället. Jag har suttit här och halvt dansat i soffan, har lite för mycket energi än vad man ska ha tio i tre på natten. Jag skulle nog kunna dygna skulle jag tro, men då förstör jag ju min dygnsrytm. Jag som har vart duktig i veckan (har varit sjuk....) och lagt mig innan tolv varje kväll. Men jag skulle inte kunna somna ändå, så varför inte slänga lite energi på en go spotify lista. :) Istället fortsatte jag på min nya spotify lista, som inte är i närheten av att vara klar, men jag må säga att det är riktigt bra låtar i den så jag måste dela med mig. Den som vill kan ju kolla upp den ;) Klicka där ----> Cocozza Det är min pappas konto, som min lillasyster har kopplat till sin facebook. Och ja, vi använder alla pappas konto ;)


Namnet är pga av denna söta kille, Frankie Cocozza :) Han är sötare än han låter, 
men hade det funnits någon låt med honom på spotify hade jag tagit med den 
bara för att han bidrar med ett så häftig namn. Höhö

Sugar, we're going down.

Utkast: Nov. 8, 2011

Jag mår verkligen piss och vill bara sova, men skolan är prioritet ett, så har suttit och råpluggat italienska den senaste timmen, har ett miniprov senare idag. Man missar ju så himla mycket om man missar en lektion! Det är sjukt. Nästa termin hade jag tänkt att ta beginnin german för att jag knappt kommer ihåg något. Men när jag kommer hem till svea vill jag lära mig mer italienska, det är ju ett sånt häfitgt språk även om det är svårt att lära sig.

I helgen vart det menat att vi skulle åka upp till San Francisco och chilla och titta på lite sevärdigheter, men pga ekonomiska själ har vi bestämt att endast åka en helg, vilket blir thanksgivinghelgen. Onsdagkväll - måndag. Det blir antagligen Grand Canyon och Las Vegas då det är så många dagar och att vi tänkt ta dom samtidigt tidigare. Men nästa år har vi förhoppningsvis mer pengar över (har ju köpt två tur och retur biljetter till svea denna terminen) och kan åka på lite mer äventyr. :)



Hade visst skrivit ett litet utkast här om dagen, men inte publicerat det. Nu sitter jag här en fredagsnatt, klockan är 01.59 just nu, och jag sitter med italienskan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gah, den kommer att ta mitt liv. Men gud vad häftigt det är när man känner att man lär sig. 

Nu blir det nog att titta på Grimm, sen gå och lägga sig. Ska till IHOP imorn på frukost och sedan ska jag köpa mig en dator. Min dator är CP just nu. Den dör hela tiden och får bluescreen och den har nog gjort sitt. Men åh andra sidan har den klarat sig typ ett år mer än jag trodde, speciellt efter incidenten på nyår.... Hahaha. Men det betyder ju att jag inte kan köpa en iphone förrän nästa termin. Trååååkigt, men så är det. Dator är viktigare då jag har massa skolarbeten som måste göras på en dator. Denna kanske stendör när som helst, skulle inte förvåna mig. blahaaaaaa

PS! Julia, jag gör en ny spelningslista på pappas spotify, gud nåde dig om du tar bort den!!! Har även hittat några filmer till våran filmkväll när jag kommer hem.

Venice, Santa Monica, IKEA, IKEA och Cheesecake factory.

Idag åkte vi till LA och utforskade delar vi inte sett tidigare. Det vart jag, Sandra, Svante och Emelie. Vi hade lite problem när vi skulle tanka bilen först, för det stod att vi skulle tanka "E85" och det fanns "87", "88" och "89". ÖÖÖÖH, tänkte vi, så vi åkte och hämtade Svante så fick han hjälpa till. Bilen vi hyrde är en flexifuel så "87" gick finfint. Men hur kunde vi veta det?! Sen åkte vi och hämtade Emelie och sen bar det av mot LA! Vi åkte först till Carson och gick på IKEA, plockade med oss lite allt möjligt, åt köttbullar och handlade i svenkshoppen som numera bara ska sälja IKEA's egna varor, icke okej tyckte vi svenskar. 

Sen vart det av till Venice beach, det var ungefär vad jag hade tänkt mig, minus tjejer på inlines i bikini. Det var ju ganska kallt idag, ca 15 grader plus att det blåste. Sen åkte vi till Santa Monica och gick ut på piren och sen gick vi till Santa Monica's shoppinggata. Vi tog sedan en omväg,  till Glendale och åt på cheesecake factory (nom nom) och åkte sedan till Burbank för nästa IKEA i hopp på bättre utbud. men NJET, så vart det inte. 



Vår "lilla" bil vi hyrt. och en styck sandra



Venice Beach



Venice Beach 



Venice Beach 



Svante, Sandra, jag och Emelie



Venice Beach



Venice Beach



Venice Beach



Venice Beach



Santa Monica piren, Bubba Gump Shrimp Company



Santa Monica Piren



Santa Monica



Santa Monica

Six Flags

Idag har vi varit på six flags, och det var inte lika kul som förra gången, men det har och göra med att jag har haft en dunder huvudvärk och mått piss hela dagen. Det blir inte bättre av bergodalbanor, speciellt inte stora, snabba med loopar osv. Men det var nice ändå, provade på några nya, bla Batman och Apocalypse, väldigt roliga, Ninja, ASDÅLIG. Men så blir det. Det var ganska bra väder, dock lite för kallt på kvällen, ångrar att jag inte tog med mig min gosiga SBCC tröja jag köpte häromdagen på rean i bokaffären. Men men! 

Jag har precis tittat på fredagens Idol, och jag vart jätteimponerad av Amanda F, hon är nog min favorit. Men jag kan ju säga att jag storlipa när Moa sjöng sin låt, det fanns inget stopp på dom. Hon har ju skrivit en sån sjukt bra låt, och hon uppträdde så himla bra! 

Imorgon ska vi in till LA med Svante och Emelie, gööööööööööööööööööörkul. 

(jag tog inte så mycket kort ändå, får se hur det blir imron)

Taconight, Six Flags och lite till

Idag har vi varit på Taco night hos Anna, fast det var Suad och Svante som gjorde maten. Det var mycket gott och trevligt sällskap. En glasshink var efterätten, den uppskattades också. Det vart mycket bus och skratt denna kväll, men det vart en tidig kväll för imorgon ska vi hyra bil och köra till SIX FLAGS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag, Sandra, Suad, Felicia och Johanna ska till den underbara nöjesparken. Kommer bli sjukt grymt, ska försöka att ta lite bilder för en gångs skull.

På söndag blir det LA på någe vis då vi vart tvugna att hyra bilen tills på måndag eftersom dom har stängt på söndagar. Det blir äventyr med Sandra, Suad, Svante (varför börjar alla på S för?!?!?!?!?) och eventuellt Emelie, sjukt skoj det med. Nu ska jag ta en kvällsdusch, för jag kommer nog inte att palla att gå upp mer än fem minuter innan vi ska gå. Som tidigare idag. 



Halloween + husgäst

Det har varit halloween sen jag skrev något sist och vi har en ny roomie för en vecka. På halloween var jag en tönt, alltså utklädd till tönt. Och nu undrar ni, mina läsare hur en tönt kan klä ut sig till en tönt. Jo lätt var det faktiskt. Jag hade en rutig skjorta, instoppad, hängslen och två härliga toffsar. Hade naturligtvis mina glasögon också, men dom var töntiga nog för outfiten. Det vart lite sämre med festen dock, det kom sig ingen vart och jag var hemma tidigt i Lördags. I Söndags sov jag länge, gick och åt lite, och sen satt jag på bilioteket mellan fem och nio.

I måndags kom Suad som är i mitten på att byta boende, som behövde någonstans att sova i en vecka. Och naturligtvis får hon sova här. 

Nu ska jag ta itu med lite italienska eftersom jag har prov imorn, och sen ska jag skriva klart mitt tal. Vi ska nämligen ha tal i engelskan, mitt ämne är Dödsstraff! Eller, jag ljög lite, ska faktiskt ta mig en omgång Age of Empires 2 innan jag tar itu med det härliga helvetet kallat ITALIENSKA. 

P.S, för tillfället ligger ni bara åtta timmr före oss eftersom vi inte drar tillbaka klockan förrän i helgen ;)

P.S 2, jag vill ha en iphone 4s. Kommer nog införskaffas innan jul. 650 dollar olåst = ca 4300 kr. (4an kostar 550 dollar)

RSS 2.0