jag begär inte kärlek som startar krig

Jag låser in mig, drar ner persiennerna och slänger världen på 
högen av alla saker som jag bojkottar och jag duckar för alla speglar
och blundar så hårt jag kan och försöker glömma, men hur kan
man glömma sig själv? Och jag vet att andra har det värre men
hur kan man känna sig så här grå?

Åh kom ta med mig, kom ta med mig ut i natt. Dit ingen känner
mig och ingen vet vem jag är och vad jag gjort förut. Åh snälla,
låt mig byta liv för en natt.


-

You know the happiest day of my life,
I swear the happiest day of my life is the day that I die.
Can you feel the cold tonight?

You're so fucking special

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

Maybe it's not to late

This world will never be what I expected
And if I don't belong, who would have guessed it
I will not leave alone everything that I own
To make you feel like it's not too late, It's never too late
Even if I say It'll be alright
Still I hear you say You want to end your life
Now and again we try To just stay alive
Maybe we'll turn it all around
'Cause it's not too late, It's never too late

Sometimes i'm gonna have to lose

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose



Kan inte sluta gråta.


long update

Tisdagkväll:
Fixade mig och åkte sedan in till Göteborg och mötte tjejerna. Vi gick sedan till the Queen för "billig" cider, men det var knöfullt med medelålderskillar som drack öl och tittade på fotboll. Så vi gick till Chez och chillade lite. Sen efter det gick vi till Karisma (carisma?) och hade det jättetrevligt. Mycket dans och äcklig cider. Xider pine + citrus in my <3 :D

Sen när jag och Emma skulle sova hos Frida så insåg vi att spårvagnen gick om över en timma, så vi tänkte att vi kunde hänga på donken, men den var stängd. Den ska vara öppen 24/7? Iallafall så gick vi för att hitta en taxi istället och så var det en snubbe som erbjöd svarttaxi för 200 kr, men vi tvekade och gick till en riktig istället som tog 250, 50 kr mer för en riktig taxi var inget liksom.

Hemma hos Frida väntade djävulshunden, jag är rädd för hundar. När jag var hos anna var det den största och fluffigaste och sötaste hunden jag sett, var inte rädd. Den var världens snällaste. Micky är en chihuahua och typ svinliten och jag var livrädd! HAHAHAHAHA. den var farlig, och slickade sönder mina fötter typ.

Onsdag:
Sov till någon gång efter två , det var nice. :) Vi åt jättegod frukost som Frida fixade, och Micky slickade naturligtvis ihjäl allas fötter igen så vi fick låna tofflor. Sen efter frukosten fixade vi oss och städade lite. Sen gick vi till spårvagnen. Frida och Micky följde oss. Sen så skiljdes vi åt i stan och jag mötte Mimmi. Hon skulle till Disa eller hem, hon skulle till Disa om Disa hörde av sig innan Ytterby. Det gjorde hon inte så Mimmi följde med mig hem istället. :D Vi köpte chips och cola. ÖH, OVANLIGT?! Efter maten så gjorde vi skolarbete. Mimmi gjorde historia och jag sydde. Vi satt och gjorde det till typ två eller något. Det var rätt irriterande då jag sydde fel hela tiden, men det var bra att mimmi var här för jag provade på henne hela tiden så det var SUPAAAAH!

Torsdag:
Vi vaknade rätt sent och så, åt mannagrynsgröt. Det var nice, brände den lite men det gick ändå. Mimmi åkte hem och jag åkte till körskolan och hade min allra första körlektion. Det gick bra, han sa att jag lärde mig snabbt och att jag troligen kommer klara intensivkursen.  Det lät liksom asnice.

Fredag:
Kommer inte ihåg vad jag gjorde riktigt, antagligen inget speciellt.

Lördag:
Städade ut hela mitt rum och städade allt och sånt, tvättade väggen och så. Skulle måla om väggen. Tittade på melodifestivalen, sämsta kvartsfinalen hittills. Grymt dålig. Fick dåliga nyheter och grät hela natten.

Söndag:
Övningskörde till olika möbelaffärer. Genom stan och sånt, gillar inte att köra bil och det blir inte bättre i stan heller. :( Köpte marsipan ägg på IKEA, Anthon bergs, mina favoriter. 10 kr / påsen!! brukar kosta närmare 30 kr / påsen. :D Började också måla denna dag.

 

uppdatering pågår... det kommer mer

Spetstyg, nitar, hemlig agent och tingeling.

Idag var man uppe halv sex ungefär. Morgontrött var jag, men ändå tvingade jag mig upp. Tog på mig lite random kläder och gick till bussen. Tog en tidigare buss för att jag behövde ta ut kontanter. Men det var så att den bussen var så jäkla kall att det kom rök när jag andades och jag tänkte att jag inte vill sitta på en iskall buss i en timma. Hoppade av bussen i Stora Höga och sprang till tåget som kom precis när jag hoppat av. Och på det tåget satt ingen mindre än Sarah!

Vi satt och pratade om allt möjligt, som vanligt. Lite om kärleksbekymmer, orättvisa och rent skitsnack. När vi kom fram till stan hann jag ta ut pengar ändå. Sen tittade vi om vi verkligen behövde ta den bussen, det var ju sån jäkla kö alltså. det behövde vi inte, så vi gick till mcdonalds och köpte frukost. Jäkligt god frukostmacka i alla fall. Och nu kom jag på att jag har kvar juicen i väskan, HELL YES! :D Vi satte oss sedan på tåget mot alvesta och kalmar. Jag vet att de tåget också går till värnamo. Jag ville jättegärna bara sitta kvar på tåget och åka dit och överraska mina bästisar. (värnamo och gislaved) Men jag gick av i Borås som planerat, med Sarah då ofcourse! Vi gick till ah tyger där jag ringde och "beställde" tid igår. Det är en tyggrossist som vi på angeredsgymnasiet får använda oss utav. Vi tittade runt lite och det var rätt pinsamt i början. Dom har inte så mycket där, men det dom har är asbra. Fina kvalitér och sådana saker. Jag hittade ett spetstyg i en stuv låda (jippy, spets<3), lila tunt trikå/jersey, grå tjockare trikå och ett tunnare tyll typ, fast mycket mjukare. Köpte också fyra påsar med nitmix. Det var riktigt nice.

Sen satt vi på stationen och väntade på bussen ett tag. Vi köpte glass och tidningar och satt och läste/pratade. Sarah tyckte att killen som satt mitt emot oss såg ut som en hemlig agent, hon är söt hon.

När vi kom till stan tittade jag naturligtvis om jackan hade kommit in, och det hade den inte. Sen så väntade vi på bussen, Sarah skulle till sin pappa i Partille. Jag läste pojken som kallades det på bussen hem, typ halv vägen. Sen la jag ner den i väskan och sov resten av vägen. Det var skönt. Lär bli rätt trött ikväll.

Nu ska jag ta och fixa håret och sånt. Ska titta på tingeling i bakgrunden. Hon är min förebild. Ska till Karisma ikväll med några tjejkompisar och sen ska jag sova hos frida. :) hihih.

Fortfarande ingen jacka och en missbildad lugg!

Ja, när jag vaknade i morse åt jag en skål med flingor, la i lite russin med. Det är gott. Brukar sno russinen från müslin i skolan när jag tar flingor. HIHIHIHH. Tittade på ariel samtidigt, det var rätt nice. hihih

sen städade jag lite, dammsög till och med. Fick lådor att ha under sängen igår, tre utav dom fylldes med mina tyger och en blev PROPPFULL med mina garner. Fick inte ens plats med alla :( hahahha och så städade jag på hela golvet, så man kan faktist gå utan att göra sönder något. Städade lite på skrivbordet och i bokhyllan med.

Sen stack jag ner till frisören och klippte mig, toppade allt typ förutom luggen, klippte raklugg. Ville ha som jag hade förra gången jag hade, men det blev inte så. Blev en tunnare lugg och lite kort. Jag ville ha en som gick lite nedanför ögonbrynen, en ganska tjock och flikig lugg. Men jaja, det löser sig väl.

Sen stack jag till stan för att se om jackan hade kommit in. Har varit där och frågat fyra gånger nu. Vill verkligen ha den jackan och den kommer nog ta slut snabbt tyvärr. :( och så kollade jag på en massa snygga skor, åh jag önskar jag var rik och kunde köpa alla skor i hela världen.

Sen så åkte jag hem och så har jag övningskört lite. Det går ju faktist bättre och bättre hela tiden. Men när jag väl gör som min pappa sagt från början så ska han ändra på det och sen ska allt göras i minsta lilla detalj. ASJOBBIGT. hahahah. gonatta, jag ska upp tidigt imorn (y)

Manipulated


kan inte hitta den snygga jackan

Nu är det så att världens snyggaste vårjacka säljs på hm, och den har inte kommit in i butik än. Bara på hemsidan. På hemsidan är den nästan slutsåld redan och jag vill verkligen ha den jackan, men vill prova den innan jag köper. Pappa har redan gått med på att betala. Nu ska jag bara övertala honom att dom klackarna jag hittat faktist kommer att användas, sen är min önskelista fullbordad. Bilden är tagen från dinsko.se

Idag åkte jag faktist till stan med min lillasyster. Jag får väl säga att trots att hon var väldigt förväntansfull innan så blev hon nog besviken, och efter två timmar hade hon ont i fötterna. Men jag hade varnat henne att det jag skulle göra var att gå i klädaffärer för inspiration. Hur jag ska lösa vissa komplikationer i mitt projektarbete osv. Och jag vet att hon inte gillar att gå i klädaffärer så mycket, men hon ville följa med ändå. Så jag anser att hon får skylla sig själv lite.

När vi kom hem tittade jag på Brokeback mountain. ASSÅ SERIÖST, jag grät floder. En sån fin, känslig och sorglig film. En utav de bästa filmer jag sett och jag förstår verkligen inte varför jag inte sett den förr. Jag har varit påväg flera gånger men det har helt enkelt inte blivit av.

Sen kom mamma och pappa hem med pizza, det var gottit. Hiihih. Sen blev det en rask promenad med mamma, måste ju gå av mig lite när jag fettat mig så mycket. Ska nog göra pilates snart med, om jag inte gör det idag blir det imorgon istället. Pilates är förövrigt väldigt kul och det gör en mycket starkare och vigare.

Sen tittade jag på melodifestivalen, och jag blev positivt överraskad och sedan besviken. Första bidraget var faktist helt okej, tyckte sångaren var söt och var hyfsad bra för att gå vidare, och det gjorde han ju också, han fick flest röster denna kväll. Bidrag fem tror jag att det var som jag också tyckte om, Pauline hette hon. Hon lät lite som Amy Winehouse och Duffy. Hon förkänade verkligen att hamna i andra chansen. Bidrag sex var Andreas Johnsson, och jag måste säga att det var det bästa bidraget han har gjort i melodifestivalen. Fick vibbar av Robbie Williams. Tror att Anderas låt är en sån som kommer att gå på radion hela tiden och att alla kommer att tröttna på den, men för stunden tycker jag att den är jävligt bra. Han förtjänae verkligen att gå vidare till finalen. Bidrag åtta var nog den största överraskningen under hela kvällen. Hon var skitbra. Bra scennärvaro, bra sång och bra underhållning. En blandning av Lady Gaga och Madonna skulle jag vilja säga. Kvällens besvikelse var att hon inte gick vidare till varken finalen eller andra chansen. Hon var bäst under denna deltävling.

Bilden är på en utav vinnarna och är tagen från svt.se

Sen så började En ung Jane Austen på fyran, en sjukt bra film. Och jag älskar ju Jane Austens böcker och trots att jag sett filmen förr ville jag se den igen. Och den var lika bra som förra gången. Under filmen stickade jag på ett par raggsockar till min faster och i pauserna i filmen gjorde jag mönster till en outfit i mitt projektarbete. Och nu har jag gjort klart både mönstret och ena sockan i raggsockeparet. Fina fisken!

Nu behöver jag bara Sannes mått så jag kan göra hennes mönster och sen är jag i princip klar. Ska ju naturligtvis sy också, men det är ju den roliga delen. :)

hihi. Nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag är pigg piggelin imorgon. Godnatt mina små vänner.

Kill Hannah till sverige.

Såg nyss att Kill Hannah kommer till sverige, vilket fick mig att hoppa i taket typ. Ett utav de bästa banden i världen och jag skulle betala mycket för att se dom. Fast jag behöver bara betala 200 kr för att se dom 28 april. Jag är en lycklig person. Det som stör mig dock är att jag inte kan beställa biljetterna nu eftersom ticnet är nere för "nattunderhåll" vad det nu ska betyda. HMF!

Självklart är låten Lips like morphine min favorit, var ju den första jag hörde. Men låten No one dreams away ligger också nära hjärtat. Paper dolls med. Och Crazy Angel. Och Kennedy. Believer med ju. Och Boys and girls. ÄH, dom har många bra låtar, alla deras låtar är underbara och jag kan sitta här och rabbla upp allihopa, men det slösar bara tid. Sök på Kill Hanna på spotify, du kommer få en underbar upplevelse.


försovning och slappdag.

Dagen började med att min mamma ringde och väckte mig, alldeles för sent. Och när hon ringde sa hon att Julia hade sagt att jag redan gått till skolan, vilket jag inte hade gjort. Så jag försov mig så rejält att jag valde att inte gå till skolan idag. Skulle ändå inte hinna tills vi började och vi har bara en lektion på fredagar.

Jag bestämde mig sedan för att fixa lite med mitt projektarbete, så jag har städat lite bland mina grjejer och lagt ihop allt till mitt projektarbete så jag kan hålla koll på det. Sedan kom jag också på att jag behövde gå till skolan för att hämta mina gejjer i skolan som jag skulla behövt på lovet. Men jag får klara mig utan det. Ska nog göra mycket mönsterkonstruktion och även börja sy på en till outfit till mimmi.

Sen låg jag och badade lite i mina spetstyger (jag älskar dom, hihihi). Åt lite, drack varm choklad och tittat på ugly betty. Jag slängde även en stor hög av svarta och gråa kläder i tvätten.

Sen har jag börjar på min moodborad, den blir fräck, men eftersom jag bara har några tidningar hemma ska jag köpa hem några nästa vecka, eller kanske imorn så att den kan bli cool as hell! :>

Ätit tacos, mums. Lämnade in röda skor på snusboa, för att skickas tillbaka till H&M och samtidigt hämtat ut ett par fina solglasögon. Skitfina var dom verkligen. Kom och tänka på en sak, varför säger man skitsnyggt, skit är väl inte så snyggt? Men ändå använder både jag och mina vänner det ordet. HEHEHEHE

nu ska jag städa rummet lite, det kan behövas. Sov gott!

tillbaka till toapapper och virriga lärare!

Idag började vi med att ha religion, sjukt kul att somna under en film om judar. Sen skulle vi ha svenska. vi satt och väntade på våran lärare. Sjukt rolig historia faktist. Ännu roligare om man vet hur vårat klassrum ser ut. I alla fall så har vi tre dörrar i klassrummet som går till tre olika rum då så klart. Så väntade vi på henne, och tio över ungefär så sprang hon lätt igenom klassrummet till ett annat rum, men ändå smygande. Som att vi hade en annan lärare och att hon inte ville bli upptäckt. Vi typ tittade konstigt på varann i klassen och tyckte det såg konstigt ut. (det är inte första gången hon har glömt av våran lektion) Sen efter tio minuter till gick smög hon tillbaka till dit hon kom ifrån först och typ gjorde "schhhh"-ljud till oss. Alla typ skrattade och tyckte hela situationen var skitkul. Sen så efter tio minuter till så gick vi. Virriga lärare in my <3

Sen så skulle ju Sarah ta toapappret som jag berättade om igår. Så hon bad mig vara redo att gå, så ingen såg att hon hade en toarulle i påsen. Och våra dörrar ut till korridoren kan bara öppnas av en knapp eller om man vrider på låsgrejjen, men sarah var nog hög på adrenalin och sprang rakt in i dörren och började rycka i handtagen! XD fick påminna henne om att man måste låsa upp via knapp eller låsgrejen på dörren. XD det var skit kul !

sen så stack jag och sarah till stan och tittade runt lite, mysigt vare. Sen stack sarah hem och jag stack till mimmis skola. Fick vara med på en lektion, fick en cool liten blå lapp. Provade också kläderna till mitt projekt på mimmi. Funderar på att åka tidigt till skolan imorn och sy lite på dom. :)

Sen åkte jag och mimmi in till stan och mötte alice för att äta på Jensens! Hur gott som helst var det. Hihih, vi är mysiga och har rolig humor. Sen gick vi och kollade runt lite i affärer och jag köpte strumpbyxet och knästrumpor på rean. Det var asnice. :D

Sen åkte vi hem och mina fötter luktade svett, helt gott. HÖHÖHÖ. Körde hem, måste säga att jag äger numera på att växla! :D

det var nog allt , HEHEHEH. godnatt <3

toapapper och en blender

dagen började med att den fina bussen var sen som vanligt. Stå och frya är alltid kul. Så jag missade tåget också, ganska vanligt det med. Nästa tåg var svinkallt, var som att sitta ute. Läste pojken som kallades det. Ryser varje gång jag läser den.

Sen såg jag en stor toarulle up in open, i skolan alltså. Smsade självklart sarah att den fanns, och vem förgyllde hennes dag om inte jag? :D fortsatte på toillen på min balklänning. blir inte som jag vill. :(

Sen var det äcklig mat, åt lite flingor. Sen var det dags för mitt föredrag om Rockmusik, Maggan gav mig mvg och sen blinkade hon mot mig. HON HAR JU ALLTID HATAT MIG?! (hon gav mig g på en inlämning, sen så sa jag att den inte var min och så var caroline bredvid mig och sa "men det är ju min" och maggan ändrade till vg framför ögonen på oss)

Håltimma är alltid trevligt och jag ringde och beställde klipptid. Funderar på att klippa raklugg igen. Gick också till ica och köpte en ballerina kladdkaka. Den var god.

Sen hade vi engelska och "the beast" var tillbaka. Jag mår verkligen illa när jag ser henne. Hon är grotesk. Och hon har alltid sagt att hon är så jävla bra på engelska, och så hade vi en mening med ordet gäster i, (guests) och hon uttalade det gjust typ, höll på att dö inombords.

pappa kom hem med en blender med, nu ska jag göra smothies så det ryker om det!

just det, vaxade muschen igår, så jäkla ont, värre än armhålan. :C

I am, I am a zombie

I'm not listening to you
I am wandering right through existance
With no purpose and no drive
'cause in the end we're all alive, alive

Two thousand years I've been awake
Waiting for the day to shake

To all of you who've wronged me
I am. I am a zombie
Again, again you want me to fall on my head
I am, I am, I am a zombie
How low, how low, how low will you push me
To go to go to go, before I lie, lie down dead


Skolan blir bara värre och värre. Har så sjukt mycket att göra på så lite tid. Jag kommer alltså spendera all min tid till att göra skolarbete.

Dock har jag inte fått hem min dator än, datasnubben skulle få in delen 11 februari så någon gång nästa vecka förhoppningsvis. Vill ha den nu dock. :(

(Sanne, jag älskar dig till döden<3)


RSS 2.0