you're simply the best

Jag saknar mina vänner väldigt mycket. Det är som att jag inte klarar av att ha kvar mina vänner. Som att jag skiter i dom. Och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra igen. Jag vet inte vad jag ska göra för att känna att mina bästisar är mina bästisar. Det är som att jag stött bort alla. Så sugig är jag. Jag har ingen ursäkt. Skit på mig!


Sanne banne, *hjerta*. Typ hej bästaste bästis. Jag kommer ihåg första gången vi träffades, det var skitkul. Det var på pier pressure, jag skulle träffa Anna. Sanne och Johanna var där med Anna så jag träffade ju naturligtvis dom med. Vi umgicks lite, men sen stack jag iväg till Amanda som bangade vid nio typ. Så jag fick tag på Anna och jag fick vara med dom istället. Fint var det. Sanne var skit söt. Om jag minns rätt så hade hon en rosa krona, massa armband, svart tjocktröja, en kjol, knästrumpor och converse. Efter det så la sanne till mig på msn, och sen snackade vi på msn hela nätter typ. Hade askul på msn. Så vi bestämde att vi skulle ses en månad senare igen. Vi var på Liseberg, hur kul som helst. vi blev blöta :D Sen kom hon till mig i november, vi såg på vma och massa. Sen åkte jag till henne flera gåner. Åh, det var goda tider det. Jag mår ALDRIG så bra som jag gör i småland. Där mina bästa bor. När jag tänker på sanne då tänker jag på omtänksamhet, vänskap, glädje, fjärtill, sårbarhet, okrossbar. Hon har den bästa personligheten som finns, och är jag med henne, då finns det inget som kan göra mig ledsen. Hon är min klippa, hon är mitt allt. Det finns ingen som Sanne. INGEN. Du gör mig lycklig. Du gör mig till den bästa människan jag kan bli. Du gör mig hel. Du är min andra halva, min bättre halva. Jag älskar dig mer än någonting annat.


Mimmi, av alla mina bästisar så har jag kännt dig längst. Du är en wonderful flicka, verkligen en favorittjej. Vi har gått igenom så mycket tillsammans så att det inte är sant. Men gången då jag var gladast var då jag fick reda på att du såg mig som din bästa vän. Vi satt på bussen hem till mig efter skolan, vi gick i åttan. Du skulle få ta med dig en kompis till Kreta, och du ville ha med mig för att du sa att du tyckte om mig bäst. Jag blev så glad att jag kunde hoppa i taket, jag är fortfarande väldigt förvånad över att jag faktist fick åka med. Jag vet en som blev väldigt sur över saken, hon tyckte att du skulle ta med henne för att hon hade tagit med dig till fjällen. *host* ida *host*. hihi. Åh, herre, när jag tänker på dig tänker jag på ben & jerry's, liseberg, nattpromenader, filmkvällar med skräckfilmer då jag ser början och slutet, sover i mitten och du berättar sen vad som hänt, sourcream & union chips, cola, härliga dagar genom att bara vara, göteborgs hamn, stark vänskap, omtänksamhet. Vi skulle vara bästa rumskompisarna i en lägenhet, vi kan vara med varandra men inte säga ett ord. Bara vara, hur underbart är inte det? Du har en utav de största delarna av mitt liv, du hjälpte mig genom en väldigt jobbig tid, högstadiet. Jag älskar dig och allt därtill. Du är för bra för att vara sann, jag är evigt tacksam över att du finns i mitt liv.


Anna banana, *hålla pussy i handen*. Kan man vara lyckligare än med dig? - nej. Åh, våra dagar tillsammans är det bästa jag vet. När vi träffades första gången, (jag är för övrigt väldigt blyg) jag hoppade/sprang fram och kramade dig och var helt överlycklig. Fick en teckning och ett armband. (armbandet in my *hjerta*) åhåh, det var så fint. Ville inte skilja mig från dig den kvällen, du var för bra för det. När vi setts i göteborg, när du vart här, när jag vart hos dig, när vi vart hos sanne, när vi vart hos ewa, det är helt kärlek för mig. Din vänskap är begravt långt ner i mitt hjärta och kommer aldrig kunna grävas upp, för den är något av det starkaste jag vet. Du är min lilla pojke (vänj dig vid tanken!), min hjärtevän, bästis. När jag tänker på dig tänker jag tecknat, pärlor, bubblor, musik, vänskap, kärlek, glädje, sommar, converse, jönköping, mulan, hålla handen, värnamo, pommes (vad är pommes?  XDD), foto, besatthet, älskvärdhet, pirates, svampbob. I love you bestis, du vet om det. MYCKET. iiiih.


Ni är dom bästa jag vet. Det är ni som får mig att vilja leva vidare..


You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met
I’m stuck on your heart
I hang on every word you say
Tear us apart
Baby I would rather be dead

RSS 2.0