wtai

Var på where the action is med Mimmi idag! Det var awesome, såg Paolo, som förövrigt var amazing, fast kunde ha klätt sig bättre, hihihi, the ark, Glasvegas och Coldplay, så det kunde ju inte direkt gå fel. hihihih, här är några bilder jag tog, sen kommer det fler som mimmi tog :)




SBCC

Jag tänkte ge er lite information om skolan och kursen jag har kommit in på då jag fått väldigt många frågor om det.

Så skolan heter Santa Barbara City College, jag ska gå programmet Business Management. Jag sökte till skolan via Study Abroad, som har hjälpt till med det mesta. Men man får räkna med ganska mycket jobb själv. Skolan ligger i staden Santa Barbara (noshit) som ligger i Kalifornien. Skolan börjar 22 Augsti, men man måste som internationell student regestrera sig senast 8de augusti. Jag har inte bokar flyg än men planerar att åka 5 eller 6 Augusti. Studietiden är 4 år, men jag kommer att komma hem över sommarloven. :) 

Om det är något annat ni vill veta, let me know ;)

.

Nu är det ju ett tag sedan jag skrev sist, så tänkte att jag skulle skriva några rader. Men det har inte hänt så mycket denna veckan. Jag har jobbat i helgen, och nu så har jag slappat i princip. Har tagit hem tre glasögonbågar på prov, för att se vilka jag vill ha. Men jag har alltså ingen aning vilka jag ska välja, och imorn måste jag välja...

Förra året när jag var på ullared med mamma så köpte jag en massa "skolmaterial", typ block och pennor och mappar. Så dom har jag packat ner i resväskan. Tänkte att det är ju lika bra att ta med dom till USA. hihi

Idag ska jag slinga håret, blonda slingor naturligtvis, hoppas det blir ljusare idag!! Sen ska jag hem och dammsuga, sen ska jag åka in till stan och käka middag och se på bio med my darling Sarah, wonderful! :)

n e w o b s e s s i o n

Sunrise Avenue - Hollywood Hills

Jag vet inte hur många som vet detta, men jag fastnar inte lätt för ny musik. Jag har en enorm förkärlek till klassisk rock, allt från Billy Idol till Lita Ford till The Bangles till Sting osv. Men den här låten har jag haft i huvudet sedan jag hörde den första gången på radio. Älskar låten, fast å andra sidan är den väldigt lik deras förra stora hit, Fairytale gone bad.

utkast från igår..

Skrev ett sketet utkast igår, om att bästis har varit med mig i hunnebo och underhållt mig lite. Men sen publicerade jag det inte, för det blev bara en mening. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Idag har jag i alla fall åkt buss, tittat på Bones, ätit bakpotatis, ätit jordgubbar, ätit Kiwi och ätit passionsfrukt. Mycket roligt att äta. hihihi, ska kanske fråga mami om hon vill ut på en promenix med mig sen, för jag har inte motionerat alls idag. Icke bra. Nu när jag är hemma i Stenungsund för natten så kan jag väl kanske spendera lite tid med mami med. Men bara kanske, för jag är väldans slö idag. Hur trött som helst, icke bra ju! 

Så det här var ju världens roligaste inlägg, tror inte det finns någon som är så duktig på att blogga som mig... NOT

Ramsvik

Var ute och gick på Ramsvik i Lördags. Här är några bilder, det var meningen att solen skulle gått ner mer, men vi var ute lite tidigt. 





Idag är ingen vanlig dag!

Det är det verkligen inte. Inte nog med att det är på pricken 1 år sedan jag tog körkort. Utan idag såg jag något väldigt fint i brevlådan när jag kom hem från jobbet. Svarsbrevet från Santa Barbara City College, jag kom in!!! Det enda som kan stoppa mig nu är visum! Helt galet. JAG KOM IN!!!!!!

jobb, picknick, bio, jobb

Jobbat på Gripsholm i helgen, super! Dock inget nytt, så inte så intressant. Något som dock är intressant, tycker jag är att jag var kvar en extra kväll i Hunnebo för att mina gudföräldrar skulle hälsa på. Och jag har missat dom varenda gång nu i det senaste, kommer faktiskt inte ihåg när jag träffade dem sist. Så jag stannade kvar och tog sju bussen på morgonen hem.

Sen åkte jag in till Göteborg och mötte upp Sarah, vi köpte varsin sallad på Paprika, sedan mötte vi även upp Mimmi innan destination Picknickfestivalen. När vi kom dit blev vi virriga, inte utav allt folk, utan för vi letade bland allt folk efter FunnyBunny och Julia. Det tog en stund men till slut såg vi dem och slog oss ner med en filt lånad av farmor. Det var mysigt, men också väldigt varmt. Det var så varmt att jag dog och tog av mig strumpbyxorna. Sen dog jag av skoskav i stället. Mimmi hade med sig en Bacardi breezer tropical lime, och tropical lemon. Dem är ju så goda, och säljs inte i Sverige. Tropical Lime säljs på utvalda systembolag, fast man måste beställa. Så jag var jätteglad att jag fick smaka på dessa goda alkoläsker ännu en gång. Hon fick mig att bli sugen att åka över till Danmark över en dag också! 

Sedan gick vi på bio, Limitless, inte min typ av film alls. Men Funny och Julia gillade den. Vi bokade filmen 1,5 timme innan filmen började, så vi satte oss på gräset på taket av Bergakungen och såg på när solen gick ner. Mycket mysigt! Klockan blev kvart över elva och vi gick till bussen. Jag fick ta bussen till Kungälv och blev hämtad av pappsen då sista bussen till Stenungsund gick elva. Var hemma vid kvart över ett ungefär. Klockan två utbrast ett jävla åskoväder, och räck upp handen om ni vet hur rädd jag är för åska.... Blev inte många timmars sömn inatt med tanke på att jag jobbade på Akzo idag, åkte hemifrån tio i sex i morse. Har varit virrig hela dagen, och nu ska jag sluta virra runt och bara titta på någon serie, förmodligen Bones och bara "softa" som min mamma uttryckte det.

Everybody sing along, doo daah, doo daah

Direkt efter jobbet igår åkte vi till farmor och farfar och grillade. Flinta, asagott. Sen åt vi även jordgubbar. Jag sa till sandra att det var svenska, men det var dom inte. För så busig är jag, ville att hon skulle vara avundsjuk, för hon åt nandos. Dom var belgiska. Idag jobbade jag med Jonna för första gången, himla trevlig tjej det där! 

Det har varit väldigt fint väder idag, och det har märkts i butiken, tror det skulle vart mer om det inte var så fint väder. När jag kom hem var raka benen det första jag gjorde och tog på mig shortsen. Åt middag och gick ut på en promenad. Mysigt. Men nu behöver jag tjejkompisar känner jag, som tur är ska jag på picknickfestivalen med fina flickor på måndag! :) 



stinkbomb!

Idag har jag jobbat på Gripsholm, hur kul som helst. Har gjort lite av ditt och lite av datt. Farmor kom även och handlade present till Anton och norskarna. Trevligt trevligt. Dock har dagen varit lång då det inte är jättemånga kunder än. Men jag förväntar mig mer imorgon :) Fötterna stiker röv också, gott.
Imorse när jag skulle tvätta rent den där grejen under fläkten över spisen, eftersom det droppade fett när jag kokade makaroner igår så smälte den i min hand typ. Höll den i handen och hällde vatten på den, ganska varmt, och helt plötsligt var det bara som små gryn. Haha, den måste vart gammal. 

Nu ska jag ut med soporna och däcka i soffan en stund.

En bild från igår när jag var ute på en långpromenad. Gick först runt uleberg, kom ner vid Hästedalen, gick upp för mördarbacken och runt hunneboparken sen ner via olgas. :) För att alla som läser denna blogg vet vad jag pratar om. NOT. hihihi

RSS 2.0