Funderingar

Sitter i soffan och funderar på min framtid samtidigt som jag uppdaterar min ipod. Jag är inte säker på vad jag vill göra med mitt liv, men jag har sökt in till tre intressanta utbildningar som börjar i höst. Denna gången sökte jag till högskolan i Sverige så kommer att stanna hemma. Det är både sorgligt och grymt roligt att jag ska hem om ca en och en halv månad. Det finns så mycket som jag vill ha gjort som jag vet inte kommer att bli av innan jag åker hem, och det finns så himla mycket som jag saknar hemifrån, främst vänner och familj. Det kommer att kännas riktigt svårt att lämna, eftersom det är som om min nya familj är här. Här finns människorna jag umgåtts med de senaste sju månaderna. Men hemma finns de människorna som funnits i mitt liv i flera år, vissa hela mitt liv. Man missar så mycket när man bor i ett annat land, tillexempel kommer jag att missa min systers konfirmation vilket är riktigt synd, jag vill ju vara där för henne. 

När jag kommer hem ska jag i alla fall jobba på Gripsholm över sommaren, skönt att jag slapp leta jobb från andra sidan jorden. Ska bli härligt att träffa alla kollegor igen, de är verkligen ett härligt gäng som jobbar där. Ska bli skönt att få spendera hela sommaren på de finaste stället på jorden, mitt lilla paradis. Jag hoppas på mycket besök från vänner, både nya och gamla. 



My paradise <3

♥ Dag 4 – Meningen bakom ditt bloggnamn.

Det är en väldigt enkel förklaring till mitt bloggnamn. När jag skaffade bloggen lyssnade jag jättemycket på låten Sidewalks av Story of the Year, och hade jag bestämt så skulle min blogg heta sidewalks men det var upptaget. Det kom upp olika förslag på vad man kunde välja istället och jag valde helt enkelt sidewalkdancing. :)

♥ Dag 3 – En vana du önskar att du inte hade.

Bita på naglarna. Det är sjukt snuskigt men jag kan ändå inte sluta gnaga på dom. Det är ju så "äckelgott" på något sätt. Så som träningsvärk gör gottont, så är bita på naglarna för mig. Men naglarna blir fula och det är ganska snuskigt så borde sluta.

What to do?

Sitter och funderar på att gå och lägga mig, klockan är trots allt 02.14. Om jag vaknar i tid imorgon så ska jag försöka hinna mig till gymmet innan det stänger, har varit ifrån gymmet i två veckor (under spring break var det stängt) och denna veckan har jag bara pallrat mig dit två gånger, tre gånger i veckan var ju mottot. Sedan är det tvätta och plugga som står på schemat. Låter inget vidare och ser inte fram emot det, men på lördag ska jag på en förhandsvisning av Cabin in the woods där Jesse Williams kommer att vara på en Q&A vilket är spännande. Mycket mer än så händer inte denna helg. Juste ja, det är påsk. Glad Påsk på er få som läser denna blogg :) 



Bild från San Francisco. Och eftersom jag är så dålig och inte vet hur man roterar bilder på macbook så fick jag ladda ner bilden från facebook och det blev en rövig kvalitet på den. Ser ut som en köttbulle!

♥ Dag 2 – 5 bra låtar.

Det finns allt för bra musik i denna värld att bara välja fem, men här är fem låtar jag lyssnar mycket på just nu.

Elton John - Your Song
Motörhead - Ace of Spades
Paolo Nutini - Coming Up Easy
Sonic Syndicate - Burn This City
Coldplay - Paradise

Härlig blandning va? ;) 


RSS 2.0