One tree hill

Alltså, först hände det ingenting med mitt öga, det var knallrött till igår eftermiddag, det blev istället en miladare rosa. inte ljusrosa, utan rosa, det var inte knallrött längre. Nu ur det ljusrosa nästan vitt igen, plus att jag kan öppna ögat lite, en liten strimma sådär.. Så det blir att åka till skolan imorn ;) känns skönt att få komma tillbaka, och få träffa sarah! Jag har saknat henne, hon var inte i skolan på hela förra veckan och nu har inte jag varit i skolan och så, men imorn fan! :D

fick hem mina biljetter till new moon premiären igår, pappa hade varit och hämtat dom. hihih, dom ligger i ett säkert förvar här hemma! <: Sen när mamma kommer hem ska jag be henne köra mig till snusboa så jag kan hämta ett litet paket med. känns som en lyckad dag faktist, även om jag HATADE detta one tree hill avsnittet, hallå, nathan kan inte sparka clay? :< Jag belv sjukt ledsen när han fick sparken, Nathan vet ju faktist inte hur mycket clay har gjort för honom :< SÄMST.

Sitter hemma i soffan

Sitter i soffan och tittar på how i met you mother på trean just nu, med ett öga! Måste blunda på vänstra ögat, annars får jag sån jäkla huvudvärk pga ljuset. Det är sjukt jobbigt. Högerögat är bara lite känsligt, men tar man en ipren så går det bra!

Ögondropparna har inte funkat hittills, så det blri nog akuten sen när mamma kommer hem. Ögonläkaren på vårdis sa att om det inte blir bättre skulle vi åka till ögonjouren som ett akutfall.. hms..

En hel dag bortkastad, imorgon blir det en till

Jag har fått ögoninflammation, igen. Känns som en återkommande infektion. Ganska jobbigt. Satt nere på vårdis i två timmar, sen fick pappa och mamma åka in till göteborg för att köpa ögondroppar till mig. Sen har jag bara legat i sängen. Känns som att vara handikappad.

bild från 8 april, det är värre denna gången. Kan inte öppna
vänsterögat. :(


Dirty little secret

HEHHE, har ingen direkt. (inte som ni får veta!) Men bjuder på en bild på mig och Alex. Visste inte att den fanns och jag vill ta vara på alla bilder jag har med henne. saknar henne skitmycket. Hon har det nog fint i himlen dock, hon var inte lycklig här.. <3

 


Ny new moon trailer

var nyss inne på bloggen twilightmovie och såg denna nya trailen, grymt bra enligt mina åsikter! Bloggen är även en utav mina favoriter dessutom. :)

Och Taylor Lautner blir bara snyggare och snyggare(dregglar lite). hahaha, GRRR


Bara 10 dagar kvar, i can't wait !

Tio jäkla dagar kvar, jag längtar som F!

JAG TROR JAG SKRATTADE SÅ JAG DOG


RSS 2.0