you said whaaaat!?

Vart in till stan idag med systra mi, kussarna och farmor. Det vart en trevlig tur på stan då jag konsumerade en del grejer! Egentligen skulle jag inte köpt så mycket, men oj som det blev! 

Det var meningen att jag skulle köpt en kamera idag, men den visade sig att inte vara som jag trodde. Den verkade lovande när jag såg den i butiken, och när jag hade bestämt mig för den så fick jag reda på att det enda exemplaret dom sålde var visningsexemplaret!!!! Som för övrigt var förra årets modell. Så det gick inte som jag tänkt mig alls idag. Jag får helt enkelt ta och vänta tills jag hittar någon ny som passar mig. Men nu när jag tagit över pappas mobil så går jag inte på väggarna än, den har en hyfsad kamera för att vara mobil. 





Blaaaha?!

Jo, nu är det så att Sandra klagar på att jag inte uppdaterar min blogg. Så jag får väl ta och göra det då. Idag var jag med Gabbä ner på sportlife och fixade GYMKORT. Finally! Gabbä var lite som min personliga tränare, hon visade mig massa grejer med massa maskiner jag aldrig sett förr. Thank god for that! 

Idag har jag pratat i skype för första gången i mitt liv, men SANDRA. (HOLY SMOKES) Det går väldans bra faktist, vi klagar inte än och vi har snackat i typ 50 minuter. HEJA OSS. 

I helgen var jag hos min fina vän Anna aka Skiten. Var helt underbart att träffa na, och sjukt mysigt att spela Age of Empires och titta på en massa film. GÖTT MOS
Tackochadjö

Mood swings


RSS 2.0