-

"Börja blogga, börja blogga!!!!" - Sandra
YOU ARE SO CUTE SANDRINA! :D

Men jag vet inte vad jag ska blogga om. Mina toa besök?! Det är i princip det som mitt liv består av. Jobba lite här, jobba lite där, gå på toa. Och cola förståss. Jag har börjat titta på en ny serie, vilket är kul, Being Human heter den. Den handlar om en vampyr, en varulv och ett spöke som bor i samma hus som i princip möter personliga svårigheter varje dag. Jag tittar på den amerikanska versionen, men den är brittisk från början. 

Imorn jobbar jag på Gripsholm, så jag åkte med farmor och farfar upp till Hunnebo idag. Skönt att slippa ta bussen! Ska nog ut på en lång promenix snart, känns som att jag behöver lite luft och motion.

Hej!

Jag heter Kristin och äger en blogg som jag aldrig skriver i, vad heter du och vad gör aldrig du?! :) HAHAHAHAH 

Nej men jag har väl inte gjort något intressant de senaste månaderna att jag har inte haft något att skriva om. Jag har jobbat en del, även haft arbetslösa och aktivitetsfria dagar. Har roat mig lite då och då. Men inget intressant alls faktiskt. Igår till exempel var jag på mors dag turné. Först var vi till mormor och åt goda hemmagjorda kakor! Som jag åt, vi fick även paj, men tog inte så mycket då jag hade ätit mig mätt på kakor! Sen var det hem till farmor som gällde, där grillade vi oxfilé. Kusinerna var även där. 

Trodde att jag skulle få va ledig idag och ta itu med en del saker, men kvart över sex i morse ringde telefonen och det var bara att stå upp och åka till akzo huset för lite jobb. Jobbelijobbjobb. I torsdags jobbade jag på akzo huset, i fredags på Gripsholm och i lördags jobbade jag på 50-års jubileum på Jörlandagården i köket. Imorn åker jag upp till Hunnebo för att jobba på Gripsholm. Men det är ju bra med pengar, eller hur!??

RSS 2.0