Hms, det händer inte mycket här..

Nja, jag kan ju inte säga att mitt liv är jättehändelserikt just nu eftersom jag spenderar mycket tid nere på körskolan. Men jag tycker allt att det går hyfsat bra åtmistånde. Berra (bertil, han är bäst) sa att vi skulle beställa tid på storaholm (stora holm?) nästa gång vi ses. Nästa onsdag alltså! Hohoho.

idag köpte jag tre nya fina nagellack, ett jätte ljus rosa nästan vit, ett ljusrosa i metallic och ett apricos/rosa. Dom var fina, köpte även nagelförstärkare. Sen köpte jag handkräm, ansiktskräm och läppsyl med. fint!

hahaha

Jag tror jag har tid igen, undrar bara hur länge det varar..

Jo, tiden jag vill slösa på att blogga är ju inte så många procent av min tid. Och är det något som behöver komma ivägen för något i min tid så tar jag tiden jag egentligen har till att blogga. Men ibland så har jag sisådär några minuter över till att blogga. Tillexempel nu.

Så, vad har pågått i mitt liv i det senaste tro?
Jo, jag lämna in mitt projekt arbete i onsdags, så det är avklarat. Hur skönt som helst, och jag är faktist med nöjd än jag någonsin trodde jag skulle bli. Men min designkurs ska lämnas in på måndag efter påsk, så jag får skynda på med balklänningen alltså! Jag börjar med en intensivkurs, körkort, imorgon. Så jag kommer ha mycket för mig nu, köra, teori, balklänning.. Sen v. 16 ska hantverkskursen vara inne, då ska jag lämna in en klänning, en kavaj (inget utav dom två har jag börjat på än..) och en grundkavaj som jag bara har börjat på. Skola, skola, skola. Men det är bal 16 maj, modevisning 22 maj och studenten 27 maj! Sen är skolan över och jag börjar jobba 29 maj.

Jag beställde en resa till rhodos igår med mimmi. 25 Agusti åker vi! Ska bli så skönt.

Nu ska jag städa hela mitt rum, funderar på att sprita all skit jag har också. Trots att jag tycker att städa är sjukt överskattat -_-

NEW MOON SPECIAL EDITION

Ja, man kan ju säga att jag blev jäkligt glad över att denna trevliga sak trillade ner i brevlådan idag (fredag). Har dock inte haft tid att titta på den förrän nu eftersom jag har fixat de sista grejerna på kläderna till min kollektion so far. Alltså det som ska in i projektarbete. Sen efter det ska jag naturligtvis sy fler outfits, hoppas hinna sy så tio outfits totalt. I projektarbetet (som ska vara inne på onsdag) har jag nu bara några modeskisser, plaggskisser, beräknad materialåtgång, beräknad materialkostnad, tvättråd, färgpalett och rapporten kvar att göra. För några dagar sen trodde jag att jag inte skulle hinna. Dock kommer jag att lämna in designkursen alldeles för sent. Men bättre att den är sen än projektet. :) nu ska jag se new moon, jippey!


jag gillar blixt, OK! :D



to me you'll be forever sacred

yesterday was hard.
men det är bättre idag, jag antar att det blir så. Svårare på speciella datum..

all min går till skolan. när jag inte är i skolan gör jag skolarbete. So back to work. (Y)

ett år sen min fina ängel lämnade jorden

Idag är det ett år sen som Alexandra lämnade mig ensam kvar på jorden i stor sorg. Alexandra blev bara sjutton år, hon såg fram emot att fylla 18, gå ur skolan och bli designer och hon ville skaffa barn tidigt. Det var hennes dröm, att bli gravid. Hon brukade gå omkring och smeka sig på magen och sa att hon skulle älska att vara gravid och ville bli gravid så fort som möjligt. Hon ville ge ett barn ett bra liv. Hon var också väldigt full utav liv. Jag kan fortfarande se framför mig att hon skuttar fram emot mig för att ge mig en kram, då hon hon kramar alldeles för hårt, som vanligt. Och varenda gång så tryckte hon huvudet emot mig och sa "du är min alldeles egna gosebööön". Hon såg oftast glad ut, hennes leende spred sig över hela hennes ansikte och det gick inte att inte le med henne. Men vi alla visste att hon inte hade det lätt, vi alla visste att hon mådde dåligt.

Sommaren mellan ettan och tvåan var vi hos caroline, jag hade inte träffat alexandra på väldigt länge. Men det spelade ingen roll, vi hittade snabbt tillbaka till våran barnslighet och sprang till lekplatsen och "lekte". Det gjorde vi med några utav de bästa människorna i mitt liv. Det var en utav de bästa dagarna i mitt liv. Samma kväll när vi skiljts åt så fick jag ett sms av alex, jag kommer ihåg det som igår. "Åh vad kul det var idag. Kan du inte du och jag leka någon dag? (A)"

I februari 2009 så var vi hemma hos emma på julmys, vi spelade julklappsspelet och myste. På kvällen satt jag, fanny och alex i sängen, emma satt på golvet och alex berättade om ungefär allt i hennes liv. hon pratade i fyra timmar tror jag om allt möjligt. När emma och fanny lagt sig (och snarkade) låg jag och alex fortfarande och pratade, det var nog den bästa natten i mitt liv. Jag lärde känna alex på riktigt.

Några timmar innan Alexandra lämnade jorden så skrev hon till mig att jag var hennes bästa vän. Om hon menade det vet jag inte, jag hann inte fråga. Men en sak är säker, hon var en utav mina bästa kompisar. Det går inte en dag jag inte tänker på henne och det känns fortfarande ofattbart att hon inte är med oss. Det känns som att hon kan komma när som helst och lysa upp rummet som hon brukade göra.

Jag trodde att när denna dagen kom skulle jag kunna skriva hur mycket som helst om alex, för att hedra henne. Men ju mer jag skriver om henne, ju mer saknar jag henne. Ju mer jag saknar henne ju mer tårar kommer. Att alexandra betydde väldigt mycket för mig är nog ingen överraskning. Jag vill visa för andra vilken fin person hon var, vilken fin personlighet hon hade.

Alexandra, jag saknar dig mer för varje sekund som går. Jag tänker på dig dag ut och dag in. Du kommer att leva i mitt hjärta förevigt. Vila i frid min vän, det förtjänar du. <3


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace

Vi var vid Alexandras grav idag och lämnade en bukett. Den var rosa och fin, alla blommor vid hennes grav var rosa. Alla vet att rosa var hennes färg. :) tog kort på graven med, men mitt minneskort funkar inte längre. :<

Do you know what i like about rich people?



spola fram till 4.40.

You are like a bitter pill that i have to take, against my will

Detta var ett moment som skulle hända för tre år sen för att jag skulle uppskatta det som mest. Men, det var jäkligt bra show. Jag gillar inte låtarna på nya skivan, men ändå tyckte jag att dom lät bra live. :)
HEHEHE, allt är oredigerat och är från min crappy digitalkamera. :D stod hyfsat långt bak med, efter andra stängslet. Jag har sett Tokio Hotel live, det känns rätt sjukt änna..












Sarah, jag tänker på dig



Finns här när du behöver det. Sånt här bör inte hända dig, inte nu. Det
är för tidigt :(

I'm a nightmare, a disaster

I've got no place to go
I've got no where to run
They love to watch me fall
They think they know it all

I'm a nightmare, a disaster
That's what they always said
I'm a lost cause, not a hero

RSS 2.0