shitomg

I helgen kom bästis hit. Hon är så underbar. Jag övningskörde till Göteborg och hämtade henne på stationen ungefär halv tio på fredagskvällen. Egentligen skulle hon komma tidigare men tåget var en och en halv timma för sen. shitomg?! När vi kom hem så provade hon klänningen jag sytt och spetströjan. Dom passade bra så jag sydde fast dragkedjan och klippte rätt tyllen. Sydde senare på en kedja i mittenpartiet av klänningen. Sen tittade vi på en film som heter Jennifer's body. Sjukt konstig film? EL-OH-EL!

Sen på lördagen var det att gå upp tidigt och fixa allt som behövde fixas sen åkte vi och hämtade upp gabbä och alice och sen var det raka vägen in till röhsska. Det hade inte öppnat än, men det blev lite sminkning och sånt utanför. Sen kom Mimmi också. När vi fick komma in så fick världens minsta omklädningsrum och säkert 50 modeller eller mer var tvugna att klä om i korridoren. Det var mycket väntan, mycket stress. Men jag tyckte att resultatet blev asabra. Jag är skitnöjd med allt. Ska kolla på filmen pappa spelade in någon dag.

 

to be continued..

 

Mimmi, jag har sytt klänningen, tröjan (kedjan sitter fast i tröjan..) och gjort hatten!


Imorn är ingen vanlig dag, men ej heller någons födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

Imorgon ska jag nog pilla med det sista på plaggen till modevisningen. Hittills har jag sytt tre långärmade spetströjor, en midjekjol, ett par shorts (fast dom blir uteslutna pga att catwalken är för lång..), en väst, ett par legins, en sidenklänning, en spetsklänning och en siden/tyllklänning. Totalt fem outfits. Jag hade satsat på 6 outfits, men så blev det inte. Siden/tyll klänningen har jag inte gjort riktigt klart än, det är för att Sanne måste prova den först, men hon kommer inte förrän imorgon kväll.

PS. Bästis kommer imorn, har inte träffats på 100 år. Hon är verkligen alldeles speciell. Fin är hon. <3

 

 

 

 

HAHAHHAA; EDIT! MAMMA FYLLER 51 IMORGON! "men ej heller någons födelsedag.." HAHAHAHAHAHHAHA. (ja, jag dog av skratt för att jag har världssämst humor. :D)


2 dagar, 3 dagar, 5 dagar, 8 dagar

2 dagar tills bästis kommer
3 dagar tills modevisning
5 dagar tills Sarah fyller 20
8 dagar tills studenten
10 dagar tills jag börjar jobba
17 dagar tills Green Day
20 dagar tills jag kör upp, igen
OSV


HERRENS ORD BLIVER EVINDELIG


Klockan tickar

Tiden bara flyger förbi och jag har mycket att göra trots att allt är inlämnat i skolan. För på tisdag ska jag skriva teoriprovet och köra upp. Jag tror faktist inte att jag klarar något utav det, men då har jag ju i alla fall försökt. Sen nästa lördag (om en vecka) är det modevisning och jag har några outfits som inte är klara än. Jag har bara tre hela outfits klara och jag ska ha sex klara outfits, förhoppningsvis redan på torsdag. I just have to keep it up! Sen torsdagen efter det tar jag studenten. Känns rätt sjukt att redan ta studenten. Det känns verkligen inte som att mina tre år i gymnasiet snart är över.

Utanför slottet i Danmark

Bild tagen av Johanna


TOTALLY IN LOVE WITH CAPPY

Finns inte mer att begära i en karaktär än vad cappy har i Greek. SO IN LOVE!

 

Imorn ska jag köra till göksäter och köpa fyra eller fem meter knallrosa tyll till klänningen Sanne ska bära på modevisningen. :) Det bästa med denna modevisning är nog att hon kommer hit. Jag saknar henne så jävla mycket.


ALLT ÄR INLÄMNAT

Nu är äntligen allt i skolan inlämnat! Fatta vilken känsla att vara klar liksom. Men nu är det kläder till modevisningen som skall sys, jag ska ta körkort (förhoppningsvis på tisdag), jag ska på bal och jag ska ta studenten. Så det är fortfarande rätt mycket som skall göras. Men jag la ju ner modevisningskläderna ett tag eftersom skolan går före. Men nu hoppas jag på att få i hop två eller tre till outfits och möjligtvis göra en outfit till mig själv med (även om jag inte skall gå)

Jag har nog bestämt mig för en låt nu. Depeche Mode - Master and servant

Modevisningslåt

Jag ska ju ha en kollektion på modevisningen vilket betyder att jag får välja låt. Men har inte hittat den jag riktigt vill ha, men här är några förslag som jag tänkt på. Många manson, jag vet men han har så bra "gå" låtar med bra intro. Vill ha ett spännande intro liksom. Ge mig gärna förslag I NEED IT. (min kollektion består av svart, tyll, spets och siden med en rosa färgklick)






Tänk om man kunde byta liv

mitt liv just nu består bara av skolan och det resulterar inte bra. Man mår inte bra av att vara stressad över skolan hela tiden. Jag mår verkligen inte bra nu. Dock är det mindre än två veckor tills jag ska köra upp (10 dagar), gaaad, tänk om jag får körkort... Sen är det mindre än tre veckor tills jag tar studenten.. det är INSANE! På onsdag sätts betygen.. jag är inte klar. Så atte, jag kommer att vara näst intill okontaktbar tills dess.

Mycket i skolan just nu..

Det är ju sista veckan nu, nästa vecka så sätts betygen. Imorgon skall jag göra två olika muntliga redovisningar (som jag bara har börjat lite lätt på..), en bokresension och ett matteprov. Sen på fredag är det inlämning av pärmen. Vet inte om jag måste lämna in klänningen och kavajen, men jag är inte klar liksom.. Jaja, vi får se hur det går. Jag är nästan klar i alla fall.

Favorit i repris


We are family

 

tog bilden av linus. Vi skulle göra grimaser, känns som att jag var den enda som gick in för det!


Pratar du med mig?!



När han var ett vårtsvinsbarn...NÄR JAG VAR ETT VÅRTSVINSBAAARN!!!

John Mellencamp



John Mellencamp, mina favoriter

Studentklänning

Håller på att sy min studentklänning just nu. Det går faktist bra. Jag gör inte riktigt som jag hade tänkt mig från början, men det går jäkligt bra ändå. :) sen ska jag försöka mig på att göra en paspolerad ficka på kavajen.

Words can bring me down

En så kallad kompis sa en sak till mig som jag inte uppskattade. Egentligen har jag tillräckligt bra självförtroende för att inte ta åt mig. Men när jag är svag tar jag åt mig, och det sätter djupa sår. Jag kommer nog aldrig vara vän med denna person igen. För så säger man inte. Speciellt inte på det sättet eller inför 10 pers till. Just nu ligger mitt självförtroende på topp faktist, men ändå slutar inte de orden eka i mitt huvud. Det är hemskt. Jag tar inte åt mig än, men jag vet att snart kommer det svagare stunder och ekar fortfarande de orden i huvudet på mig så kommer jag bryta ihop.

RSS 2.0