Nya dojjor + många ärenden!

Var på torp igår och köpte nya kängor, i tyg, SKITSNYGGA. Så dom traskade jag ner till torget med i dag, tog ca 40 minuter, och då gick jag ganska snabbt. Hade solen i ryggen hela vägen, och när jag hade provat en t-shirt på Gina insåg jag när jag skulle ta på min egna t-shirt att den var pisseblöt. GÖTT ALLTSÅ. Det var så himla varmt att det finns inte. Men jag vågade inte ta av mig jackan med tanke på att det faktist bara var tio grader ute. Sedan gick jag till arbetsförmedlingen och snackade lite om jobbsökanden och sådant. Sen gick jag till Ica och skickade iväg några brev. Sedan gick jag och fixade frisstid hos frissan. (EXCITING!!!)

Idag har farmor och farfar 50 års bröllopsdag så vi var där och käkade smörgåstårta och sånt med. Imorn ska jag skaffa sportlifekort med Gabs, GÖTT. pussochkramsynspåstan


you can't start a fire without a spark

Bruce Springsteen - Dancing in the dark

PUSS


We like dancing and we look divine



David Bowie - Rebel Rebel


The beach vs. glee

Om sex timmar går larmet igång, åker hemifrån sex på morgonen för ytterligare en dags jobb. Gött, ska jobba hos mamma denna gången, också gött! Har just nu lite beslutångest vad jag ska somna till, Glee eller The Beach (som Sandra vet, så stranden Maya Bay som jag la in ett foto på i tidigare inlägg, där spelades The Beach med lilla Leonardo Dicaprio in) har sug på båda. Jag vet att det är mycket action i detta avsnittet av Glee, men jag vill ändå se vyer från Phuket, och Maya Bay medans jag har ett färskt minne från resan. Dagens i-lands problem, jag vet. Hihihi! 

Efter jobbet imorn ska jag även med och träna med mamma, skivstångsgympa. Det ska bli kul!




Whats this about? I figured love would shine through



Mumm-Ra - She's got you high

Städning, locktång och Fanny

Igår steg jag upp tidigt på morgonen (nio) för att käka frulle med familjen, sen var städningen igång. Städade rätt länge och trodde nästan att jag inte skulle hinna göra mig i ordning för kvällen. Men jag hann städning, duscha och locka håret! Jag tog mig ut till Torslanda och firade att Fanny, fina Fanny hade fyllt 20. Det var mycket trevligt, god mat, goda drinkar och väldigt trevligt sällskap. Det var så mysigt att träffa alla de goa människorna igen. Måste verkligen ses mer! Sov även över hos Fanny. 

Idag har jag ju inte gjort så mycket, vi åt frulle hos Fanny, sen åkte vi in till stan. Jag och Fanny gick runt lite och tittade och såntdära. Jag köpte en t-shirt på H&M. :)



En bild från Thailand;

Lite sömn + jobb

Jag har haft svårt att somna på kvällarna och med tanke på att jag åkt och jobbat tio i sju så har jag helt enkelt inte haft energi till något mer än att igår baka tårta och idag fira syster som fyller fjorton idag. Men jag tittade igenom mina bilder jag har på datorn och insåg att jag har några bilder från Isle of Wight som jag inte visat tidigare. Det var något enormt vackert, häftigt och bara så underbart fint. Kan ju nästan slå vad om att det är mycket finare när det är sommar och klart väder, då det regnade, var mulet och blåste som i norden när jag var där med Sandra och Isabella. Kan ju också nämna att jag kunde inte se just vart jag tog kort då min display är död. Nu är hela skiten död i princip. Om ni åker till England, nära Portsmouth åk till Isle of Wight. Helt fantastiska vyer. 


A long time ago, we used to be friends

Som jag nämnde i tidigare inlägg, så väcktes jag av mor min denna morgon. Jag har jobbat idag, weho. Det började med att jag fick steka sjuhelvetes många ägg. En helkartong. och då är det inte en vanlig 12packs kartong. Utan en kartong med "lager", fyra lager, varje lager innehöll mellan 25-30 ägg. Så ja, jag har stekt många ägg idag, sen vare att slå på stort. DISKA. Jo, det är väl egentligen det enda jag kan, då min tidigare erfarenhet inte är stor. Har hjälpt till under några veckor några gånger hos mamma, och då är det iprincip att diska. Men det gör mig inget, det vet jag ju i alla fall hur man gör. Maten var god, det var kyckling i currysås, asgod. Kunde välja pytt i panna också, därav att jag stekte ägg. 

Senare idag ska jag vara med Emma, för en gångs skull. Vi ska till Kungälv och hämta något åt henne. Men det gör mig inget, vi kommer ju kunna prata, prata, prata! :) Nu ska jag hoppa in i duschen, hann ju inte i morse.


Jobb

Jo, mamma ringde. De behöver personal på torget, blir bara disk och sånt roligt. Men det är ju jobb, det är ju pengar. till på Fredag behöver dom min tjänst. Ganska gött. Fast det blir svårt att stå upp imorn morra tror jag. Idag börjar jag inte förrän tio, men mor min ringde för fem minuter sen. Imorgon blir det en annan femma! Det är lite spännande då jag bara jobbat på frabriken tidigare, praktiserade på torget en gång tidigare, men det var ju fem, sex år sen. Det är inte samma personal eller någonting där. Och när jag har jobbat på fabriken har jag kunnat luta mig mot mamma, men inte här inte. 

Så det blir inte till att färga håret denna vecka då, får väl se om det blir färgat nästa vecka eller någe. Om jag vågar ringa någongång. Hahaha!

Sen avbröt hon mig med sitt underbara leende

Så, vaknade lite senare än bestämt idag med, men var inte lika farligt som igår. Jag har tvättat och fixat lite på rummet. Har även sett några avsnitt av Veronica Mars. Ska ringa frisören och beställa färgtid och sen ska jag ringa Emma. Det var längesen jag umgicks med Emma på riktigt, så hoppas att hon kan för jag saknar henne! Har pratat med Angelica på telefon i över en timma, det var riktigt längesen och mycket trevligt att prata med henne. 

Edit: har ringt och ringt och ringt och ringt och Emma svarar inte. Så jag ska ta mig en promenix i det fina vädret. tjohej! :)

Sanctum

Denna filmen såg jag och Sarah på bio förra veckan. Det tog oss ett tag att faktist bestämma oss för att se den, vi visste nästan ingenting om den. Vi var nära på att skippa det överhuvudtaget, men vi bestämde oss för att vi ville fortsätta umgås och behövde något att göra. Och jag är glad över det, det var en väldigt bra film. En väldigt gripande film, den var också verklighetsbaserad som gjorde det hela bättre. Den var väldigt rå på något sätt också, men på ett bra sätt. Se den säger jag bara, hur bra som helst. 



Americas next top model cycle 16



Hahahahha, Tyra Banks är bäst. Ännu en säsong av Americas next top model är igång, och jag gillar tjejerna som är utvalda. Gött att dom slapp uttagningsprocessen, tycker den bara har tagit tid.

I've been looking for freedom

Idag har jag pillat lite här och där, satt upp speglarna (med pappas hjälp) som köptes i somras, försökt att ta det sista på rummet (men det är ju enormt tråkigt när det är dom sista grejerna som ska göras. Grovjobbet är ju lättare..), fixat i garderoben (jag kan inte få in mina kläder från Thailandsresan annars), spelat sims, tittat på Veronica Mars och iprincip bara suttit här. Gud vad roligt jag har. Verkligen. Pffft!!! Skulle faktist träffat Gabbä egentligen, men det fanns inte tid för det. Hon ska ju till Tyskland imorn (heja, heja, heja!) och tiden räckte inte till. Men både jag och hon har ju tid för varann när hon kommer tillbaka! :) 

Imorgon står telefonsamtal först på listan. Ska ringa till Hårkajutan för att boka färgningstid, ska också ringa Emma och se vad hon har för sig och se om vi kan ses. Ska tvätta mina bikinis imorn med, köpte tre i Thai, och hade tre med med mig. Oftast tvättar jag inte bikinis, så känner att det är på tiden. Annars är det väl bara som dagligen, arbetssökande som gäller. 



Bild från Thailand, pappas kamera.

Beauty sleep?

Vaknade halv ett, HALV ETT ! Det var verkligen inte planerat. Hade satt klockan på sju, plus att jag har ett svagt minne av att min syster väckte mig innan hon gick till skolan halv åtta. Men jag somnade snabbt om, ville antagligen inte gå upp. Men då vänder jag ju på dygnet, så ska det ju inte vara. Få försöka lägga mig tidigt ikväll. När jag vaknade tog jag mig en snabbdusch, gud vad skönt. Och så nu har jag käkat en god sallad med en bit skink/ost paj. Gott, gott, gott, gott! 

Känner ett butlande i örat, som gör ont och när jag sväljer så känner jag att det gör smått ont. Betyder detta att jag är på väg att bli sjuk? I think so.. :( Jag vill inte!!!!

Just a small town girl, livin' in a lonely world

Är ju hemma i Sverige nu igen, vart hemma i två veckor ungefär. OCH HUR ROLIGT HAR JAG?! Inte så jätte, är ganska lonely world här hemma. Arbetslös är jag, och har absolut ingenting att göra på dagarna. Det är hur tråkigt som helst och hoppas att ett tillfälligt jobb fram till sommaren hoppas fram snarast. Jag har varit utan jobb (eller sysslor? var au pair i England innan) i två veckor, och bara städa mitt rum eller huset ger mig ingen lycka. Och hur roligt skulle det vara att läsa om mitt liv liksom, inte direkt jätteroligt.


Men åh andra sidan, ingen kan läsa om mitt liv om jag inte ger er en chans. Ooooch, sandra vill läsa om mitt supertråkiga liv. Roligt för henne. Jag kommer att ha en läsare totalt. Sandra. Moahahahah!

RSS 2.0