♥ Dag 1 – 5 saker jag gillar..

  • Musik - kan man ens leva utan det?
  • Cola - the love of my life
  • Min Ralph Lauren filt - den har värmt mig under kalla nätter och dagar och är otroligt mysig att gosa med, bäst är den.
  • TV serier och filmer - underbaart
  • Californien - det är så underbart fint och mysigt, önskar jag hade mer tid på mig här borta, det är ungefär två månader tills jag kommer hem.

♥ 30 dagars lista

En lista jag tänkte börja på! 


Dag 1 – 5 saker jag gillar..
Dag 2 – 5 bra låtar.
Dag 3 – En vana du önskar att du inte hade.
Dag 4 – Meningen bakom ditt bloggnamn.
Dag 5 – Sätt din iPod på shuffle: Första tio låtarna som spelas.
Dag 6 – Min bästa vän.
Dag 7 – Ett ögonblick.
Dag 8 – Bilder på dig och dina vänner.
Dag 9 – Ett mål.
Dag 10 – Smeknamn du har, och varför du har dem.
Dag 11 – Barndomsminne.
Dag 12 – I min väska.
Dag 13 – En bild av något som gör dig glad.
Dag 14 – Min favoriträtt.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Bilder på ställen du har varit.
Dag 17 – Ett favoritminne.
Dag 18 – Nästa födelsedag ska jag..
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Din favorittid på året.
Dag 21 – En bild på dig från förra året och nu, hur har du förändrats.
Dag 22 – Det här är vackert.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Dina favorit TV serier
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Dina favorit filmer
Dag 30 – Din favoritsång

Oh, Ellen, I just can't get enough!


You want a lift?

Denna dagen började med att jag sov till tio, gick upp och satte mig i fåtöljen som jag sitter jädrans bra i. Satt där med min goa Ralph Lauren filt och gosade i ungefär en halvtimme. Den filten ska så med hem om den får plats. Bästa någonsin är den. Gjorde sedan tusen läxor innan jag alldeles för sent begav mig mot skolan. Nedan för den låånga backen till skolan så stannade en ganska snygg kille med sportbil och frågade om jag vill ha skjuts. Sa naturligtvis nej eftersom jag har stor fobi av att åka i bil med främmande människor och han slirade iväg i sin tuffa bil men när jag började gå uppför backen ångrade jag mig snabbt... 

Hade en sjukt kort lektion i engelskan, 40 minuter, så gick hem igen i hettan i alldeles för varma jeans. Börjar nästa lektion kvart över fem, så bör gå hemifrån om två timmar ungefär. Då är det italienska och efter det gymmet som gäller. Mitt mål är tre dagar i veckan, hoppas att jag tar mig dit på lördag, för jag gick inte dit igår för att jag hade så mycket läxor. Men jag känner mig själv, jag kommer nog hellre ligga i sängen. 

Kanske ska ta och göra en liten lista som pågår i femton dagar, bara för att faktiskt uppdatera med annat än "nu har jag vart i skolan, nu pluggar jag, nu har jag vart och tränat..". Det börjar bli trööökigt. 

Ska nog titta klart på de sista avsnittet av American Horror Story nu, såg de första avsnittet när de hade säsongspremiär men fastnade inte. Så några kvällar sedan tittade jag på det igen och got really hooked. Höll på att skita ner mig också då det var mitt i natten och Sara's Dove flaska ramlade ner i badkaret. Ooooh yes. Har hört att det blir en andra säsong men vet inte när eller vilka som ska vara med. Jag hoppas på Evan Peters och Taissa Farmiga.

Make Kony famous!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Nu är jag så trött att jag inte orkar röra mig...

Har nyss kommit hem ifrån skolan och gymmet. Har varit en lång dag idag. Började skolan klockan ett, hade engelska. Min vanliga partner i engelskan Erin var inte i skolan, saknade henne lite. Men hamna i samma lag som den enda andra svensken i klassen så blev svenska istället för engelska, not good, I need to speak english. Sedan fick vi reda på vad vi ska göra i Midterm project också och då delades vi in i grupper på fyra. Spännande. 

Sedan satt jag i bibblan mellan tre och fem och pluggade italienska intensivt, sen hade jag italienska lektion och prov. Eftersom det var prov får man gå när man är klar och var tidigt klar så hann med 80 minuter på gymmet innan det stängde. Därför är jag jäääääävligt trött just nu. Borde lyfta på rumpan och hoppa in i duschen och laga middag..


Bästa plugg musiken :)

En ful, men häftig fisk..


Plugg + Helgäventyr

För några veckor sedan så beställde jag en väska från Tommy Hilfiger väska som jag ska ha till skolan. Den är tillräckligt stor för alla mina böcker på tisdagar och torsdagar (har så många böcker just dom dagarna!) och tillräckligt stor för bok + träningskläder på måndagar och onsdagar. Dessutom är den sjukt snygg, och den kostade inte allt för mycket. 48 dollar. :) 



Idag så består dagen (och kvällen, antagligen lite utav natten med..) utav att plugga italienska, har prov på tisdag och det vankas äventyr i helgen så vill få pluggandet gjort innan dess. I alla fall det mesta. Vi ska till Six Flags imorgon, tredje gången sen vi kom hit i Augusti! Det är en sjukt stor park och det är ofta mycket folk så man hinner inte åka alla berg-o-dal banor som man vill. Dessutom har Sara inte varit där innan. :) Sen på Söndag ska vi till The Grove och Cheesecake Factory för middag, muuuums. Hoppas att jag får pluggat klart så jag kan följa med på Söndag. Italian is a BITCH! 


RSS 2.0