Invigning av Vintage Store 23/4 2010



<3


Beautiful friendship


Stunning


Laddar inför nationella och invigningen av Vintage Store.

Imorgon är det nationella. Fem timmars uppsatsskrivning. Inte jättekul. Men något som är jättekul är att Emma och hennes syster Sarah har köpt upp Vintage Store och invigningen är imorgon! Kan knappt bärga mig. Kommer bli ett trevligt avslut på denna helvetesvecka. Hoppas att jag blivit bättre, kan inte säga direkt att jag känner mig direkt bra. Men det skiter jag i, min kompis öppnar en vintage butik, klart som fan att man ska dit liksom. Kommer bli riktigt spännande då jag bara har hört bra saker om stället.


bild tagen från http://www.vintagestore.se/V%C3%A4lkommen.html



Sen ska jag växla pengar imorn också, ska ju till Danmark på måndag. (fyfanvadskönt)

Life is a mystery

Vad det är härligt att vara sjuk just en sådan vecka då stanna hemma inte är ett alternativ. Pappa ska i alla fall köpa glass till mig. Inatt fick jag taga vad jag hade, laktosfri vaniljglass. Jag gillar inte vaniljglass direkt. Måste vara mycket chokladsås på isf... I morse när jag duschade tappade jag kraften i hela kroppen och satt på golvet tills jag orkade resa mig upp efter ca 20 minuter. Sen gick jag och la mig igen och tittade på Glee. Åkte till skolan vid elva tolv någon gång, åkte egentligen bara för Nationella, kommer nog bara åka för nationella imorgon med.

På måndag åker jag till Köpenhamn med klassen, men vet inte vad jag ska packa.. :< haha Men det ska bli sjuk kul att åka som en klass till Kopenhagen! Sist jag var i Danmark så var det med min förra klass, visst hade jag kul, men kunde ha haft det bättre då dom jag umgicks med inte var med. Men nu ska alla jag umgås med med! Fatta vad underbart. Undra vilka skor jag ska ha med.. Och vilka kläder..

Kunde inte andas

Nog det värsta jag varit med om, vaknade av att jag inte kunde andas pga slem och snor. Tog ett tag innan jag fick hostat bort slemmet i halsen med så jag kunde andas med mun. Nu vågar jag inte somna.. :(

Så här gör jag hela tiden.

Ont i halsen, nyser så snot hamnar över allt, ont i huvudet, öm i varje muskel i hela kroppen, hostar osv.
Jag använder till och med nässpray. (jag hatar nässpray) Och varför jag använder nässpray är för att jag ska till skolan nu. Kommer smitta ner alla typ. XD


Chubby cuppy cake boy

 

Mimmi sov här i natt, det var riktigt mysigt. Idag fick jag gå upp tidigt och åka till Tjörnbrons hantverk och köpa lite grejer jag behövde inför mitt syande.
Tyvärr köpte jag inte tillräckligt så jag ska försöka få mamma att köpa mer på måndag. haha

Sedan kom Alice och Kajsa, så de tre höll mig sällskap när jag sydde och så. Det var ju nice. Alice tittade bland annat på denna urgulliga video.

Nu känns det som jag börjar bli sjuk. Jab platal så lääää. (är så täppt just nu att jag inte pratar rent xD) Som tur är har mimmi och alice gått hem så jag slipper skämma ut mig. Nu ska jag gå och lägga mig och titta på en film. Mycket att göra i morgon.


poke her face

Försov mig idag, så jag ringde till mamma och grät lite. Sen stack jag till skolan och kom till lektionen typ tio minuter innan vi slutade. Pratade med Rolf om min IG-varning också. Jipppppy. HAHA. Sen köpte jag frukost (typ halv tre), fralla och cola. Gottit. Åt nutella till efterätt. Sydde lite med. JOY ! Sen vart det matte, och jag fattade faktist vad som sades! (även fast ni tror att jag är ett mattefreak så är jag det, men bara lite. Och jag har inte öppnat matteboken på tre kapitel så atte...)

Sen var jag och Fridus och köpte presentet till CARRÜ! Den finisen skall firas på torsdag :* Sen sprang jag till bussen. haha.

Sen kom jag hem och åt rotmos, det var gott, men smakade inte så mycket rotfrukter, vilket var synd. Älskar rotmos. :D Sen körde jag hem bror min och tog sen en sväng via svennis. (övningskör fortfarande..)

Nu har jag tittat på Gossip Girl och dog lite, och så såg jag en rolig video. Har ni hört talas om the swifty dance? I alla fall så är detta snubben som made it up!

The swifty dance i början. AWESOME!

 


lång dag = tråkig update

Okej, jag skall nog bara dra över allt lite snabbt eftersom jag har haft en otroligt lång dag idag. Igår så tvingade pappa mig att lägga mig då jag inte var klar med klänningen. Var orolig att jag skulle behöva redovisa ofärdiga saker. Men så blev inte fallet, kunde spendera hela lektionen till att fortsätta fixa på min klänning.

Fick också ett papper på mina nuvarande betyg och de ämnen jag failar i var på ett enskilt papper.

Sedan var det korv stroganoff, så fruktansvärt äckligt. HAHA. Sen var det svenska, gick igenom lite om vad som ska hända på nationella och sånt. Sedan var det hål som vanligt och Sarah stack hem tidigt :( Men jag hängde med några andra tuffa peoples istället. Sedan var jag typ slut men vi hade ju engelska kvar, vi hade en hörförståelse och fick lyssna på Elvis Costello men det är ju inte mig emot. Sedan stack jag, Frida och Fanny ut på stan efter present till sötaste Caroline som fyllde år första april.

Sen åkte jag hem , var hemma halv åtta. Åt middag och sedan kom Annette och pratade lite, sedan blev det övningskörning till halv tio. och nu ska jag sova. Nattttti

hade inte varit fel


Jag har en finne på nacken som är tre meter i diameter

Erkänn det låter mysigt? :) Okej, så stor är den inte, men inte långt ifrån. Skönt tycker jag..

Jag har bara lite kvar på klänningen att göra nu. Funderar på att göra en rosett med, det var ju utgångsplanen att jag skulle ha en rosett men sen ändrade jag ju mitten partiet och jag tror inte att det blir snyggt med en rosett till. Får se om jag orkar göra någon för att se..

I en tidning jag köpte här om dagen så står det att Lily Allen är tjock på bilden till höger. Det är så jag VILL se ut vafan!



vill ha äventyr..

Vaknade tidigt idag för att åka till stan och köpa grått tyll till klänningen. De två tygaffärerna jag tänkte besöka hade inte öppet och panduro hade slut. Självklart när man behöver det som mest liksom. Men jag ringde mamma och fick henne att åka till panduro i uddevalla, så hon köper åt mig nu.

Köpte mig ett par snygga solisar då mina favvisar gått sönder (ingen utav dom är på bilden). Dom svarta med färgglada prickar på gick sönder under påsk. Så jag har använt mina lila ihopfällbara nu. Tycker att dom är skitsnygga, men kan inte ha dom för länge, min tjocka skalle får ont då. Men dessa nya är lite större och jag får inte ont alls utav dom. Dom är vita/transparanta upptill med typ svarta "spray" fläckar och fadar(haha, ingen aning om hur man stavar XD) till turkost. Skitsnygga, kommer lätt bli mina nya favvisar! Fast mina nya röda hjärtsolisar ligger högt uppe på listan med..

Klänningen var inte så farlig som jag trodde heller. Det jag gjort funkar liksom.. Ibland blir det ju så att man blir lite blind när man håller på med något för länge.. Önskar att man var klar med allt i skolan och körkort och sånt och att man kunde åka ut på äventyr. Hade vart häftigt.

Men nu ska jag ta och gå ut en sväng i den härliga solen. POSSSSSSS

ska nog lägga mig och gråta mig till sömns nu..

Jo, jag har arbetat på min balklänning nästan hela dagen/kvällen. Vid halv nio ikväll insåg jag att jag hade sytt fel och fick göra om i princip allt. Jag har heller inte all material som jag behöver för att bli klar. Så det blir att åka till Göteborg tidigt imorgon. Nu när jag fixat det jag gjort fel så har jag kommit till en punkt då allt blir fel, hur jag än gör. PISS

godnatt

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Kasta (alltså, fiska med kastspö), karatefilmer och techno
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Symaskin, telefon och ett tomt glas.
Tre saker jag gör just nu: Tittar på mean girls, surar över att jag sytt så JÄKLA fel och tuggar tuggumi.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Se "the new york sky line", bli någon (alltså, skaffa en karriär inom någon jag vill) och flytta.
Tre saker jag kan: böja den övre delen av fingret utan att böja underdelen (svårt att förklara, men kan visa någon ång), prata rövarspråket och sy.
Tre saker jag inte kan: Kinesiska, surfa och svetsa.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Musik?
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Franska, surfa och åka wakeboard.

Jag cyklade inte, jag tog bussen


Ja, jag latade mig och tog bussen, men jag kom ju fram och tillbaka på 40 minuter typ och jag behöver min tid att sy liksom. Och jag är glad att jag tog bussen, för jag träffade Emma på bussen hem. Gudars vad glad jag blev liksom! Har inte träffat henne på hundra år känns det som! Jag kommer ihåg i nian, så var vi med varandra typ varje dag. Gud vad kul vi hade, nog ett utav de roligaste åren i mitt liv. Min cola ramlade ur min påse på bussen också, lite pinsamt. Haha.

Ska nog cykla ner och köpa en cola..

vaknade nyss, lite sent kanske, men det var skönt. Ska nog cykla ner och köpa en cola nu, och kanske lite glass medans det ändå är varmt ute. Eller så latar jag mig och väntar på att bussen ska komma. hahah. Ska nog köpa lite mer tomater också, ska äta en paj med en tomatsallad idag hade jag tänkt.

I natt blir förhoppningsvis klänningen klar. Dock har jag ingen grå tyll hemma så jag får åka till Göteborg imorn och så om någon affär är öppen, för tjörnbrons har nog inte öppet på söndagar och på lördagar stänger dom ett. :(

Aja, nu ska jag ta på mig bekväma kläder  och cykla ner till torget.

Designförändring

Jo, jag tänkte att bloggen behövde förnyas lite. Headern är bara tillfällig, men det är ju i allafall en header, innan hade jag ingen alls. :) Och jag ska försöka att uppdatera lite mer. Eller ja, försöka göra lite mer saker som är intressant som jag tycker om att skriva om.

Did I ever tell you you're my hero? You're everything, everything I wish I could be.

Jag saknar dig.

Vinter i all ära, men sommaren är helt klart bäst.



Att jag älskar snö tror jag inte är någon nyhet. Jag har älskat denna vintern (förutom att det har varigt isigt på marken, enda nackdelen) och det är jag nästan ensam om. Men nu när man har fått känna på lite varmare väder (var 15 grader här i dag!) så har sommarsjukan kommit. Jag vill inget annat än att ha sommar nu, använda shorts (utan leggins till alltså), gå i t-shirt, sandaler och bara kunna vara ute utan att frysa ihjäl. Och självklart har man velat ha nya kläder att inviga den nya varmare årstiden, så Kristin tog till sig internet och klippte ihop en liten vill ha outfit. :)


Påsken i bilder


















RSS 2.0