cougar town

just nu tittar jag på andra avsnittet av cougar town, rätt kul äre allt! Courtney Cox i huvudrollen, jag gillar henne. Hon har fint hår! :D Gillar även denna bilden här bredvid, kan inte tro att hon är 45 år (!).

Har precis duschat och sitter i sängen med handduk och tittar på cougar town, men ska snart ta på mig nattekläder och sen ska jag städa! Det är ju så att bästis kommer hit imorgon!!! :D Först ska jag till Ullared (gekås då såklart) och handla, vet inte riktigt vad jag vill ha än, men vill ha mysiga ljus och hårinpackning! Sen ska vi plocka upp bästis på vägen hem! suuupernajs ju! :D Hon stannar till på söndag, vilket kommer att bli bäst ever! På lördag måste vi passa min syster, så jag planerar en film maraton, blir antagligen disney! :D (pocahontas 1 & 2, mulan 1 & 2, kejsarens nya stil 1 & 2, lejonkungen osv :D)

i'm bruised and scarred, save me from this broken heart

lite update kanske? hms..
jag hade middag i lördags för mina tjejer.
jättemysigt var det och jag fick fina presenter.
frida sov över, det var asnice. myyyys !

jag har fyllt år med. hela 18 år.

idag har jag beställt biljetter till en konsert jag önskar att jag kunde gå på för två, tre år sen. jag skulle njuta mer av den då än vad jag kommer göra nu. men jag vill och känner att jag måste se dom live även om jag knappt gillar dom längre. har beställt två biljetter, ska ge en till någon som vill med. om ingen vill med så ska mimmi med. fint! (ståplats ofc!)

sen ringde mamma när jag satt i sängen och tittade på the big bang theory och kliade mig i skrevet. Dom behövde någon som kunde diska, för hon som skulle göra det hade inte kommit. när jag kom dit (tog mig till bussen på 10 min...) så var hon redan där, men jag fick jobba ändå. PENGAR (Y) slapp diska med, gjorde annat ströjobb. hihih. (är 18 nu med, så får med i timmen)

sen gick jag och lämnade tillbaka min fina klänning för ena sömmen bara öppnade sig i lördags när jag hade haft på mig den endast några timmar.. :/ fanns ingen mer i min storlek så fick pengarna tillbaka. ska till ullared på onsdag så ska antagligen använda dom där. men måste hitta en ny klänning nu, tills 7 nov eller vad det är. vuxenkalaaaajs.

I wanna grow old with you, and die at the same time

Idag har jag träffat gabbä, det vart nice. hon köpte skitsnygga skor, sen stack hon till harry's, med sina nya skitsnygga klackar ! Sen har jag vart och fikat i min brors nya lägenhet. den blev helt mysig tröts den skitfula soffan som är där.

ok, det var allt

idag är det alexandras dag

inte för att det är något speciellt med just detta datumet, utan för att jag har tänkt mycket på henne idag. Gick också in på hennes bilddagbok (det är över sju månader sen hon gick bort, den finns fortfarande kvar..). Jag ryser när jag tänker på henne, och när jag tänker på vilken fin människa hon var. Hon var nog den finaste människan i hela världen.



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

500 kr rikare

Ja, som sagt så jobbade jag och Mimmi på jörlandagården idag, typ servitriser. Det var gående bord, men vi fick sätta fram mat på det gående bordet, och eftersom det var ca 100 pers så var det en del formar och skålar att byta. Även om det var fyra av varje grej framme så var det rätt så hetsigt. Sen var det mycket disk med eftersom det var efterrätt och kaffe med tårta också, men vi fick 500 kr var sen och det vart ju najs ;) Eftersom vi var så otroligt onyttiga så är vi nyttiga idag med varsinn skål med fruktsallad! :)

Godnatt, sov gott!

Det är något som kan hända vem som helst

Jag och Mimmi har tittat på The haunting in connecticut. DAMN, konstig och äcklig film! ;< Sjukt äcklig faktist, jag vågade inte ens kissa med stängd dörr, mimmi fick höra när jag kissade! Och som alltid så tittade jag ju naturligtvis in i soffan x atal gånger, och jag tror nu att det finns monster/spöken i huset. Men som sagt, det är vanligt. En gång när jag och mimmi var ensamma hemma så var vi uppe vid datorn, innan jag hade min laptop, vi satt i hallen där uppe, klockan var ca 3 på natten och ytterdörren på undervåningen öppnades. Det var storm den natten så enda förklaringen är ju att den blåste upp, men just vid det tillfället så var jag helt säker på att det var något i huset. Jag tog en kniv och gick runt och checkade huset, mimmi tog stekpannan. sen låste vi alla dörrar till alla rum i hela huset och låste in oss på mamma och pappas rum och tittade på komedifilm tills vi somnade. USCH på skräckfilmer säger jag bara.

ajj ajj på näsan!

Just nu sitter jag i soffan efter att ha ätit en god middag, verkligen en jättegod middag!

När jag satte mig i soffan hade jga datorn i handen, men locket öppen, och när jag satte mig slog den ner på min näsa, SKITONT gjorde det verkligen. Känns som att jag har brötet den. blääää

Snart kommer mimmi hit, och hon har chips med sig. duhnduhnduhnduuuuuuhn! (låter som i skräckfilmer)

Ny design, av EMELIE! :D

Underbara Emelie har fixat min design ! Jättefint blev och jag jag blev jättenöjd. :D Dessutom så mobbade hon mitt lösen lite, men jag tyckte ju att det var jättefint xD

Gå in på hennes blogg vet ja ;) http://xjohansson.blogg.se/

Just nu sitter jag och fixar min ipod på datorn, har ju installerat om datron så mina gamla inställningar och spelningslistor är ju inte kvar. Jag vill ha många olika, men nu har jag bara två listor. "Räddar min dag" och "Allt annat bra". HAHA, dålig fantasi in my<3 HAHAH. Min mor kör mig till tåget snart, hon är ledig, ( jag vill med ). Ska äta på Thaien med Frida idag med, GOTTTT! :D hohoh, puss och bajs nu ska jag sykronisera min ipod! (dvs att allt segar och cpar!)

För jag är starkare än du

- nej, det är jag inte men vi kan ju alltid låtsas!

just nu så sitter jag i sängen, är så grym kissinödig så att man kan slå in näsbenet på mig och ändå är det blåsan jag skulle tänka på. Kanske borde jag resa mig och gå på toa, det är ju bara ca 4 meter dit. Men ack så långt, vem orkar det liksom?

Idag på praktiken så strippade jag av mans-dockorna, jag lovar, ni vill också ha en sådan lover! ;D Sen så fick jag hjälpa till och organisera lite i lagret, och flytta undan för byggarbetarna (vissa utav dom är GRRR, unga killar! :D) för dom skulle plugga igen några sprinklers, och det kom ut kolsvart vatten därur så vi skulle flytta på kartongerna lite och sådär, och vårat lager som tidigare var en katastrof är nu faktist helt fint :>

Maten blev en sallad på Paprika, grymt god sallad där alltså! Sen gick jag och provade skor som jag aldrig skulle kunna gå i, det är fint! xD

Nu ska jag nog springa iväg och kissa.
Hohohoho

Hon är fagrare än du

åh, nu har jag kommit hem fårn en skön promenad. Gick hyfsat långt, en ny runda. Hade mina nya vita öronmuffar. :D men fryser nu :< jättemycket, kom och värm mig? :D

Nu tittar jag på snövit. Jag kommer ihåg att den var min absoluta favorit när jag var liten. tittade på den hela tiden och kunde den utantill, nu har jag inte sett den på ett tag. Nu blev stockarna till krokodiler förresten! shiet, det är ändå en rätt läskig film, hur vågade jag se på denna när jag var liten?!

 

Jaja, nu ska jag ta och skära en apelsin till filmen, är sugen lite sådär. Men vill helst ha clementin, men har ingen :<

 

"jag ville inte skrämmas, nu är det jag som borde skämmas."

hihihi, pussssss :D


i haven't thought of you latley at all

YEEHAAAAW! Jag försov mig idag, fiiiint! Not :( haha. När jag skulle gå på lunch sa en utav de som arbetar där "då ses vi imorgon", jag fick rätta henne och säga att jag bara skulle på lunch xD haahahhaha, hon var helt snurrig idag!

90210 kan gå och lägga sig under en sten och ligga kvar där om det är så att Liam inte ska berätta för Naomi att han hade sec med hennes syster och inte hennes kompis! Alltså, seriöst, jag trodde jag skulle dö lite när jag såg det. blaha, blaha! (han är snygg med)

Snart ska jag nog gå ut och gå en sväng tänkte gå längre än igår, det var för kort! vill vara hurtigare än hurtigast! Och det blir jag inte om jag ligger här hela kvällen ;)

Idag har jag förövrigt haft på mig mitt nya spetslinne, jag är grymt nöjd, jag är så glad att jag köpte det. Imorn ska jag nog ha mina spetstights :D

Mer uppdatering om hurtiga lilla jag när jag kommer hem från långpromenaden !

A long time ago, we used to be friends

jag är så inte trött. jag borde sova dock. så jag är pigg, piggelin på praktiken imorn. men jag är så inte trött, om jag inte redan hade nämnt det.

på tal om ekollon så har jag sett klart på veronica mars season 2 (jag har haft litet av ett maraton senaste veckan, trots att jag har sett alla avsnitt innan, men liksom, det är ju slut. no more episodes ><) så imorgon blir det att börja på season 3, det lär bli nice. Jag gillar avsnittet där Logan går fram till Piz som pratar live i radio och slår honom lite för att han tror att Piz har spridit ut en sexvideo på veronica och honom (piz alltså). Jag har alltid tyckt bäst om Logan. Synd att hon väljer Pix liksom ! LOGAN FTW I SAY! (han är snyggast med.. hihiiihh)

Nu ska jag faktist sova, too bad eftersom jag inte är trött, men i annat fall så lär jag ju ångra det imorn om jag inte försöker nu. (inte för att jag tror att jag kommer somna. titta upp i taket in my <3)

Så vad jag ville komma fram till, GODNATT !

Hurtiga tjejen är jag!

jajemän, ni hörde rätt som f*n! Jag hurtig? hur funkar det undrar ni? Jo, det undrar faktist jag med! Borde undra i alla fall, alla vet om min lata fina sida och min väldigt onyttiga sida. Dom kombinerat är definitivt inte hurtigt tycker man! Men till lunch så åt jag en sallad, kyckling + curry, mums! och nyttigt med. (vi får titta bort från att jag drack en cola till, men vafan, jag slutar med allt förutom cola och glass) sen när jag kom hem åt jag endast en halv tallrik till middag, tills jag blev mätt dvs. Och nu har jag vart ute på powerwalk med mor min! HURTIGA TJEJEN!

believe me i'm lying

Okidok, snart blir det att titta på de nya avsnitten från one tree hill och gossip girl. Ih, älska dom serierna<3 Hihihih, sen ska jag läsa lite på engelska boken hade jag tänkt. BOOO YA!

idag har jag köpt lite stuff, är det meningen att man ska lägga ut bilder på det? - jaha, okejdå, ska bara hitta kameran!

Edit :

Här kommer bilden



två par gråa tights med hel fot 79.90 / dubbelpaket
ett par spets tights med hel fot 79.90
ett spets linne 99.00
två rosetter som man kan ha i håret 29.90

allt från h&m

Jag vill att du ska känna varje del av mig


You spin my head

Kom hem för ca en timma sen. Första dagen på praktiken, det var faktist hyfsat kul. Fick fixa lite i lagret, larmade lite, vek lite, larmade lite till osv. Men det är bra att ha något att göra, som jag inte hade på JC.

Lunchade på Thai food i arkaden med Sarah, god mat plus trevligt sällskap är lika med perfekt lunch. Imorgon blir det lunch med Sarah och Frida :) hihihi

Nu är jag trött och ska spela caféworld på facebook (H)

eventhough it hurts

ja, ni får inte en efterbild på städningen, jag städade bort kameran (y) Jag är så duktig liksom. Men det är rent nu i alla fall, undra hur länge det håller (ungefär tre dagar skulle jag tippa på).

Imorgon börjar jag praktisera på den nya Jack & Jones i nordstan. Det ska bli spännande, hoppas det är trevligt folk osv. Och hoppas verkligen att dom inte lägger all skitgöra på mig, som dom på JC gjorde när jag praktiserade där. Jag praktiserar för att få en syn på arbetslivet, inte för att städa. ><

Nu ska jag titta på ice age 3 och sen ska jag däcka i sängen, hoppas jag iallafall. Jag är inte trött. Jag borde vara trött, jag var fortfarande vaken när mamma gick till jobbet i morse, och jag vaknade hyfsat tidigt. sovit ca 4 timmar, borde ju vara trött! Men som sagt, är inte det. Det suger, för nu kommer jag ha svårt att vakna imorgon. Jäkla piss!

They act like they are perfect

Har precis vaknat, hihih. Inatt tittade jag på the proposal, sjukt rolig film! Ska nog se den ikväll igen ;)

Nu ska jag städa, samtidigt som jag ska se Veronica Mars. Det är sjukt ostädat på mitt rum, det har nog aldrig varit värre, men jag har ingen lust att städa. Det är så extremt tråkigt! Men min pappa har hotat med att hänga av min dörr om jag inte städar, så jag måste helt enkelt städa. BOOOORING. Nästan så att det är värt att ta ett kort på rummet så ni får se hur jäkla ostädat det är, och hur fint det blir efter. Jag ska faktist ta kort nu med en gång, och lägga ut direkt och så får ni se resultatet sen ;)

"a long time ago, we used to be friends"

Mitt rum i nuläget, men jag har faktist tagit bort alla kläder som låg på golvet, så jag tog också kort på klädhögen utanför min dörr, kläderna låg först utspridda över hela golvet.


would you ever leave me?

Vaknade nyss. Somnade till Pocahontas igår. Jag älskar Pocahontas :) ska se klart tvåan nu. hihihih! Sen efter det så måste jag städa, usch vad tråkigt!



Going down the only road i've ever known

Har just satt mig i soffan efter att ha slängt i mig lite middag. Det var stekta potatisar med någon stek till, det var från mammas jobb. Oftast gillar jag inte maten hon har med sig, men det var faktist riktigt gott idag. :)

Imorse så försov jag mig, IGEN, men denna gången var det på riktigt. Inte bara att jag inte hann fixa mig, jag kom två timmar sent till den roligaste lektionen jag vet. Som också var den sista jag hade i modist. Men på fredagar har vi modist hela dagen, så jag hann mycket även om jag kom till skolan halv elva. :) Har blivit riktigt blå om fingrarna efter filten på min hatt! ;) Jag använde en gammal stock som såg lite mörbultad ut, och den var inte i det bästa skick kan jag säga. Det var jättesvårt att få fast stiften när jag skulle forma brettet, och jag slant och rev mig på en spik som stack ut. AJ! sa jag och började suga på mitt lill-finger som blödde :( Sarah var underhållande och gullig som vanligt. Favoritdagarna är verkligen då hon är i skolan! :> Det var god mat i skolan idag med, Kalkon schnitsel, klyftpotatis med bearnaisesås till. Sen efter maten så letade jag och Sarah efter en dator så hon kunde skriva ut sitt arbete, och vi hamnade mitt i ett bråk. Ett väldigt skrattretande bråk. "Du sminkar dig som en clown" är väl det enda jag behöver säga om det! ;) Till slut hittade vi en dator och skrev ut arbetet och hade lite till modist.

Efter skolan var jag i stan med Alice. Vi gick först till din sko och köpte skor till alice, skitsöta skor verkligen! Träffade min faster och mina kusiner med. (min faster kallade mig för clown då jag hade på mig plommonstopet jag gjort) Sen gick vi till en thai resturang där Alice åt. Det såg gott ut! :) Sen gick vi runt i affärer och pratade skit som vanligt! :D Hihihi. Måste säga att Alice var underbar som stod ut med tråkiga och trötta mig idag! TACK <3

Tittar på idol nu och hoppade i taket när de sa att Nicklas gick vidare! Tycker verkligen att han är skitbra och blev besviken när han inte gick vidare i måndags ;)


Här är bilder på hattarna som är klara hittills!

Dragen filthatt som är gjord på den enda herrstocken vi har, med en lite mer feminin rosett.


Dragen plommonstop (också filt) med Charlie Chaplin som inspiration. :)


Den sydda hatten, lite av en basker. Också en rosett på!




I'm not a soldier

Kvällens pärla var Tove. Hon var klart bäst och hoppas att hon går vidare! Jag röstade till och med på henne via sms. Det kostar 5.90 kr/sms, men jag tyckte hon var värd det. :)

did i throw it away?

Och då, när man väl har bestämt sig för att börja igen, vad ska man blogga om? Jag kommer nog bara att skriva vad jag gjort under dagen + olika tankar om saker och ting.

Så till och bärja med kan jag berätta hur det varit denna dagen. I morse försov jag mig, igen. Gör det nästan varje  morgon, men inte så att jag inte hinner till skolan. Utan så att jag tillexempel inte hinner platta hela håret, så jag gör en fläta i luggen, plattar det längst fram och sätter på mig en mössa, eller att jag inte hinner välja kläder så jag tar på mig gårdagens kläder. Och oftast hinner jag inte sminka mig, om jag gör det överhuvudtaget så gör jag det på bussen/tåget, men oftast är det skönast att köra utan. Man kan gnugga sig i ögonen utan att bli svart under ögonen eller få smink innanför linsen så att det skaver hela dagen, om man har långärmad tröja av något slag (jag har oftast ärmarna nedanför händerna) kan man inte luta sig osv. Idag var det håret som fick ta stryk. Men det gör inget! ;)

Första lektionen var modist, det är seriöst den roligaste kursen jag har haft. Började på ytterligare en ny hatt, fick tillbaka två st, en sydd och en dragen. :) Är hyfsat nöjd med båda, bild kommer imorgon då jag tar hem dom ;) Sedan hade jag svenska med Margareta, jag är nog inte ensam om att tycka att vi behöver en ny lärare, men det går väl an. Hon säger en sak men menar en annan, HELA TIDEN ungefär. Sen hade vi lunch, hamburgare (äckligt!!!) Sen var det Kundhantering/kundarbete med Magnus (en utav mina favvolärare). Det var nice, jag var redan klar med mitt mönster, så jag och fem stycken till satt och planerade ställe och sånt för modevisningen. Sen när det var klart hade vi inget att göra, så jag slappade, hjälpte andra, tjötade, slappade, gick till ica, och slappade lite till. Efter den lektionen hade vi matte, som alla andra eftermiddagar så är det FÖR segt att ha matte från 15.40 - 17.10. Det fuunkar INTE! Jag har tur som har "lätt" för matte, jag är inget geni, men jag kan om det är genomgång, vilket betyder att jag inte måste tänka allt för mycket. Bra för min del :)

Sen var det bara hemgång och middag. ;)

Nu ska jag kika in idol (är så besviken att rasmus inte gick vidare!!! Men skitglad att Erik gjorde det!)

Erik Grönwall - is it true



prutthej:D

RSS 2.0