I'm on a mission!

Eller, uppdrag och uppdrag. Jag har bestämt mig för att bli en morgonmänniska. Hur detta ska ske vet jag inte riktigt med tanke på att jag delar rum med Sandra. Jag kan ju inte göra vad som helst för att vakna, jag har redan fem alarm som Sandra blir vansinnig på, så jag stänger omedvetet av alarmen eftersom Sandra ligger (oftast) i sin säng och skriker på mig och sen vaknar jag tre timmar senare. Det funkar ju inte riktigt. Men bättre på att kliva upp på morgonen ska jag blir. Förhoppningsvis..

cheers, mate!

Det var ju ett tag sen sist så tänkte bara uppdatera er lite om vad som har hänt sist. Jag har haft ett till Italienska prov som jag pluggade röven av mig för. Förhoppningsvis gick det bra, vet inte än men det kändes bra. Kanske var skitdålig, vem vet? Det kändes som att jag visste vad det var jag skrev i alla fall.

I fredags vart det ut i IV. Först kom Felicia hit och det blev en massa tjat och drick. Trevligt trevligt, sen tog vi bussen in till IV och vi gick in till några fester innan vi hittade våran fest. Sandra var kung (iallafall ibland) på beerpong! Hon gjorde även om spelet till Champangepong, var dock inte lika uppskattat ;) 

I lördags degade vi mest, tittade även på bio. Abduction. Igår vart det plugg som gällde och även en till bio, dolphin tale. Gud vilken söt film! 

Idag har vi haft engelska lektion och har även lagat mig en riktigt dundermiddag idag. Potatis i ugn + stekt kycklig + grönsaker. Kan inte bli mycket godare! Kändes bra med lite förväxling, är allt för mycket tacos och nudlar (inte ihop då vaaaa)

Utsiktsbilder på väg till skolan

Jo jag lovade ju att försöka ta kort på utsikten när jag gick till skolan. Numera går jag inte den platta vägen och sen upp för dom där tusen trapporna. Utan nu går jag upp på ett berg (bilväg + trottoar) så jag redan är i skolans höjd när jag kommer fram. Jag tror att den vägen är lite snabbare också, speciellt när jag ska till west campus (där jag har film). Vädret var inte dunder bra, men här kommer dom i alla fall :) 

Det vart som sagt väldigtdimmit, så man såg inte vattnet så bra...



Ett konstigt moln (dimma?) som ser ut att börja käka på 
denna lilla stad. Den har varit där i några dagar nu...



Här någonstans i smeten bor vi!

Knäckebröd

När jag och Sandra var i Glendale och hälsade på tog vi oss friheten till att åka till grannstaden för att åka till ikea. Det var nog det bästa vi gjort för knäckebröd är så gudomligt gott. mums. tänkte bara meddela det. haha

Svensk jul och nyår

Jo, det är ju precis som det låter. Jag ska hem över jul och nyår, trevligt va? :) Jag ska åka från Los Angeles 15 december, och lämnar sverige igen den 10 januari vilket betyder att jag är hemma nästan en hel månad! Just nu har jag en paus, pluggar lite italienska, det går så himla fort framåt i italienskan att det inte är sant. Efter tre veckor ska vi kunna konstruera hela meningar själv med rätt grammatik. Men det är sjukt kul, och det gick ju väldigt bra på första provet, så hoppas att det går bra på torsdag med. :)
Kameran har legat hemma några veckor, sedan vi var i Glendale/Hollywood för att vara exakt, så inga nya bilder, men om vädret tillåter ska jag ta några bilder på väg till skolan sen. Innan skolan ska jag ta mig en promenix till Ralphs, där köper vi våran mat och sådant, ska köpa lite sminkborttagning och sådant. :) Hur går det där hemma i Sverige? Har ni blåst bort än? ;)


Enligt tourguiden på bussen i Hollywood (detta i Beverly Hills)
så tillhör detta huset David och Victoria Beckham! :)


Plugga, plugga, plugga. Gillar jag italienska boken eller inte? 

Plugg, Plugg, Plugg.

Ja, nu är det plugga som står på schemat, för fulla muggar. I detta landet pluggar man mycket själv och är inte lika mycket i skolan som man är i sverige. Man ska plugga ungefär dubbelt så många timmar som man har lektion. Så mycket själv plugg blir det. Engelskan tycker jag verkar gå hur bra som helst. Jag har inte direkt haft några problem med någon uppgift, dom skall göras bara. Italienskan är väldigt svår och det går väldigt snabbt, men det går faktiskt mycket bra. Jag hade prov på första kapitlet förra veckan, och fick mig ett A vilket är högsta betyg, klapp på axeln där! Filmen går sådär, det är ju väldigt intressant men jag kan väl inte säga att det är något jag vill jobba med senare i livet, så det blir nog inte mer filmkurser för mig. Men det är verkligen en bra lärare och väldigt intressanta lektioner.

Vilken känd trappa är det här då? 
- PRETTY WOMAN, WALKING DOWN THE STREET..


Snabb uppdatering

Hej igen. Jo tack för allt skäll för att jag inte uppdaterar, det värmer hjärtat ;) Idag har jag pluggat (lite i alla fall) och så har jag och Sandra hängt lite med Emelie. Mycket trevligt, nu blir det lite till plugg eftersom jag måste skriva klart min Taxi Driver response. Det var väldigt spännande att se både Jodie Foster och Robert De Niro i så ung form. Igår var vi på bio, vi såg Drive. Kan ju säga att jag vart väldigt överraskad när ansikten blev bortskjutna och söndertrampade, inte min typ av film. Men Ryan Gosling var ju med. Hihi

H O L L Y W O O D

L.A downtown

Jag vet att jag är superdålig på att uppdatera, men bloggen känns inte som en prioritering alls för tillfället. Sedan sist har vi varit i Glendale, Burbank, Hollywood och Six Flags. Här nedanför är en bild på L.A som jag tog när vi var på tour med en buss i Hollywood. Tänkte också meddela att Kristin kommer hem över jul/nyår!!!!


RSS 2.0